nyheder

Nordicbet præsenterer julekalender med 50 sportstilbud

Ho, ho, ho… Julen nærmer sig – og det gør dagen, hvor du må åbne den første låge i julekalenderen også. Det er selvfølgelig ikke kun børnene, der har en spændende julekalender at se frem til, det har oddserne også.
 
Nordicbet har løftet sløret for deres julekalender, der er proppet med betting bonusser og sportstilbud – hele 24 af slagsen.
 

Nordicbet odds julekalender 2019
© Nordicbet

 

24 kan blive til endnu flere

Det er en underdrivelse at påstå, at Nordicbets julekalender kun indeholder 24 individuelle sportstilbud til spilleren i huset. Faktisk gemmer der sig endnu flere spændende ting i julekalenderen. Faktisk består julekalenderen af to daglige individuelle tilbud, idet der både er et dagligt sportstilbud og et dagligt casinotilbud i julekalenderen fra Nordicbet. Så der er reelt tale om hele 48 spilletilbud i Nordicbets julekalender.
 
Ikke nok med det, så er der hver dag et supergavekort på 1.500 kr. i spil, som kan blive dit, hvis det er dit navn, der trækkes i lodtrækningen blandt alle spillere, der opfylder kravene den pågældende dag.
 

Vind en luksusrejse i julegave

Hvem vil ikke bare ønske, at gaveregnen ville fortsætte efter julen? Det kan faktisk ske for dig, hvis du er med i Nordicbets julekalender.
 
For hver dag du opfylder betingelserne for et julekalendertilbud optjener du et lod til lodtrækningen om en eksklusiv ferie på Adaaran Select Hudhuranfushi Resort Island Beach Villa på Maldiverne, hvor den står på strandfest, speedbådstur og solnedgagscruise med delfiner.
 

Sådan bliver julekalenderens goder dine

For at du kan få fingrene i de mange sportstilbud fra Nordicbets julekalender, er der selvfølgelig et par krav, som skal være opfyldt. Du skal først og fremmest have en spillekonto hos Nordicbet. Det kan du lige nu få med et free bet på 600 kr. via Nordicbet bonus.
 
Selvom et free bet på 600 kr. måske ikke er verdens største velkomstbonus, så har dit free bet den fordel, at de har et omsætningskrav, der er blandt markedets laveste. Du skal nemlig kun omsætte nettogevinsten fra dit free bet tre gange til odds 1.50. Alene omsætningskravet i sig selv gør, at Nordicbets velkomstbonus er værd at overveje.
 
Julekalenderen kræver, at du tilmelder dig den hver dag. Husk derfor altid at gøre dette, så du ikke går glip af de daglige tilbud eller muligheden for at vinde supergavekortet på 1.500 kr. eller chancen for at vinde luksusrejsen. Du kan åbne den første låge i julekalenderen den 1. december, mens julekalenderen lukker og slukker den 24. december kl. 23.59.
 
stopspillet.dk | 18+

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Mr. Green: Få odds 15.00 på en New Firm-sejr til Brøndby
næste artikel
Unibet tilbyder boostede odds på NBA til Black Friday