nyheder

NordicBet Julekalender: Vind en iPhone 6s

NordicBet deler gaver ud til deres faste kunder. Hver uge sender de en ny iPhone 6s med 16 GB til en NordicBet kunde, som har sat 200 kr. ind på sin konto, og tilmeldt sig julekonkurrencen online. Læs hvordan du kan vinde en iPhone 6s hos NordicBet her.
 

NordicBet Jule Bonus © NordicBet

 
De fleste danske bookmakere er kommet i julestemning, og det gælder også for NordicBet, som i den gavmilde højtid udlover en ny iPhone 6s hver uge frem til jul. Du skal dog være kunde for at deltage i konkurrencen.
 

1000 kr. i Velkomstbonus hos NordicBet

Nye kunder som åbner en NordicBet konto kan gøre brug af en indbetalingsbonus på 1000 kr. Det vil sige, at hvis du er over 18, har bopæl i Danmark og åbner din første NordicBet konto, så får du 100 % oven i værdien af dit første indskud. Så inden du deltager i NordicBet’s julekonkurrence, så har du allerede polstret din NordicBet konto med en gratis odds bonus.
 
Læs mere om NordicBet velkomstbonus her.
 

Vind en iPhone 6s

NordicBet’s julekonkurrence uddeler hver uge en spritny iPhone 6s til spillere, som indbetaler 200 kr. via NordicBets app. Tilmelding til konkurrencen skal ske online enten via mobil eller PC, men hvis du vil åbne en konto – hvilket er nødvendigt, hvis du ikke har én og gerne vil deltage i konkurrence – så skal det ske via en PC, da man ikke kan benytte NemID kontooprettelse via mobilen hos NordicBet.
 
Hvis du er interesseret i andre bookmakeres julekalendere, så tjek også Danske Spils julekalender eller hvad med at prøve heldet i Betsafes julekalender.

Om forfatteren

forrige artikel
Superliga Bonus: Blev rig på sidste runde i 2015
næste artikel
Live odds tilbud: Wolfsburg – Man U.