nyheder

Vind en tur til NFL i London!

Om ikke længe gælder det igen NFL Super Bowl. Årets udgave er kampen mellem New England Patriots og Los Angeles Rams og vi kan glæde os til en utrolig stor event som er enestående på hele verden. Selvom Rams er kommet videre til Super Bowl på grund af en tvivlsom dommer beslutning er det de to bedste hold fra denne sæson der møder op mod hinanden for spille om Lombardi-trofæet. Super Bowl 53 i Atlanta, sparkes i gang den 4. februar kl. 00:30 dansk tid og du kan få et freebet på 50 DKK fra Nordicbet til denne begivenhed. Vi vil se på dette tilbud og give dig alle relevante informationer angående denne odds bonus.
 

 

NFL bonus Super Bowl 2019 Nordicbet
© Nordicbet

 

Er du klar til Super Bowl?

Så er det tid til et af årets højdepunkter, nemlig Super Bowl, som i år står mellem New England Patriots og Los Angeles Rams. Til denne kamp har du muligheden for at vinde en tur til NFL i London sammen med en gæst. Nordicbet sætter nemlig en tur for to personer på højkant til en af næste års kampe i London. Siden nogle år har NFL valgt at spille enkelte kamp i London og især de danske fans er vild med at rejse til London for at se de store NFL stjerner i action. I år kan du se følgende hold spille i London. Carolina Panthers mod Tampa Bay Buccaneers, Chicago Bears mod Oakland Raiders, Cincinnati Bengals mod Los Angeles Rams og Houston Texans mod Jacksonville Jaguars.
 

NFL tur, Freebets og kontanter på højkant!

Nordicbet´s betting bonus giver dig derudover mulighed for at du kan modtage et risikofrit spil på 50 kr. ved blot at tilmelde dig kampagnen. Du har også chancen for at vinde kontanter, freebets og risikofrie spil i vores predictor! Predictor er et spørgeskema med 11 spørgsmål til Super Bowl 53. Svarer du på alle rigtig vinder du 10.000 DKK! I blandt alle detlager bliver der udloddet rejsen til NFL i London. Hvad venter du på?
 
Sådan deltager du:

  • Tilmeld dig kampagnen.
  • Modtag straks et risikofrit spil på 50 kr. som kan bruges på Super Bowl.
  • Indsend dine bud i predictoren og vind en NFL tur til London for 2, samt andre flotte præmier.

HUSK du skal være tilmeldt når du indsender dine bud i predictoren! Held og lykke!

 

NordicBet velkomstbonus

Er du ikke allerede oprette som bruger hos NordicBet? Gør med det samme og få glæde af dejlig Nordicbet velkomstbonus. Bookmakeren har som fokus det skandinaviske marked og du kan få et risikofrit spil på op til 500 DKK på din første indbetaling. Bookmakeren sætter præg deres på målgruppe og har mange tilbud og gode odds især for de hjemmelige liga. Nordicbet giver dig en rigtig god start på betting oplevelsen. Velkomsttilbuddet gælder kun nye spillere fra Danmark, som åbner en konto hos NordicBet.dk. Kun personen, der har åbnet kontoen, kan modtage bonussen. Denne bonus er tilgængelig på både mobil og desktop. I denne sammenhæng anbefaler vi at se på Nordicbets mobile betting app som helt klart tæller de bedste i hele branchen. God fornøjelse!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Slår Liverpool mesteren fra sæsonen 2015/2016?
næste artikel
Spil på NFL SUPER BOWL LIII!