nyheder

NordicBet Odds bonus på Champions League

NordicBet satser på mange mål fra Real Madrids side, og håber på et godt resultat til danskerne i Ajax. De vil nemlig deres kunder det godt. Så hvis Real Madrid vinder med to mål eller flere over Liverpool og hvis Ajax undgår et nederlag, så er odds spillere hos NordicBet berettiget til deres Champions League odds bonus.
 

Real Madrid – Liverpool: vinder spanierne med 2 mål?

Real Madrid tog første stik over Liverpool i England, og vandt kampen i suveræn stil med 3-0. Hvis de holder statistikken, som viser at Real Madrid har vundet de sidste 5 kampe med 2 mål eller derover, og vinder kampen med 2 mål eller mere, så giver NordicBet pengene igen på spil foretaget inden kampen.
 
NordicBets Second Chance odds bonus gælder kun for medlemmer, så hvis ikke du har en konto hos den nordiske bookmaker, så tilmeld dig nu og gør brug af NordicBets 1000 kr. velkomstbonus.
 

NordicBet CHL odds bonus
© NordicBet CHL odds bonus

 

Ajax – Barcelona: undgår danskerne nederlag?

Onsdag ligger danskerklubben Ajax stadion til et Barcelona besøg. Det bliver en svær kamp for Schöne, Boilesen og Andersen, men de har generelt været stærke hjemme, og Barcelona kommer med et overraskende nederlag til Celta Vigo fra weekenden. Hvis Ajax kan hive en sejr eller uafgjort hjem, så giver NordicBet pengene tilbage på bets på Ajax – Barcelona.
 

Vilkår for NordicBets odds bonusser

  • Meld dig til hos NordicBet og få 100 % velkomstbonus (hvis du er medlem, så spring dette skridt over)
  • Placer et væddemål på første målscorer, korrekt resultat (ex. 1-0), halvleg/fuldtid (ex. 1/X) eller stilling efter 1. halvleg (ex. x) i kampene mellem Real Madrid – Liverpool og Ajax – Barcelona.
  • For at NordicBet odds bonus skal aktiveres kræver det at Real Madrid vinder med 2 mål eller derover og Ajax skal undgå et nederlag. Hvis det er tilfældet udbetaler NordicBet en bonus der svarer til dit indskud – dog max 500 kr.
  • Der er ingen gennemspilskrav til NordicBets Champions League odds bonus.

Hvis du er på jagt efter andre odds bonusser med overskuelige gennemspilskrav, så tjek vores odds bonus konfigurator, hvor du med tre nemme klik kan finde tre odds bonusser, der passer til dine krav.

Om forfatteren

forrige artikel
Champions League 2 x Freebet på Oddset fra Betsafe
næste artikel
4 x Odds Bonus på Champions League