nyheder

Nordisk odds bonus fra NordicBet

NordicBet tager deres nordiske rødder alvorligt og tilbyder lige nu en attraktiv weekendbonus til sine trofaste nordiske kunder med indsigt i de skandinaviske ligaer. Superligaens sponsor bookmakeren NordicBet giver en super odds bonus på op til 500 kr. på kombinationsvæddemål. The Great Escape hedder odds bonussen, og den sikrer at du får din indsats tilbage, hvis én af minimum fem kampe i et kombinationsvæddemål misser.
 

The Great Escape – odds nordisk og få en kombinationsbonus

Man kender det desværre alt for godt. De første fire kampe er gået hjem, og til den sene søndagsforestilling tænker man yes! – nu mangler jeg blot ét rigtigt udfald, og så er gevinsten i hus. Man er lidt mere tændt nu, svedige hænder og overraskende engageret i kampen. Og så slutter kampen med det forkerte udfald, og ens kupon ender med kun at være nyttige til at komme af med det tyggegummi, som man febrilsk har gnasket i stykker under kampen.
 

NordicBet kombibonus
©NordicBet – Kombinationsbonus på op til 500 kr.

 
Nu tilbyder NordicBet en udvej – en Great Escape. Spil 1X2 på minimum fem kampe fra de bedste og næst bedste nordiske ligaer – dvs. Superligaen og NordicBet ligaen i Danmark, og tilsvarende to bedste ligaer i Sverige, Norge og Finland – og få din indsats tilbage hvis du misser ét af dine fem odds.
 

En weekend bonus til odds vikinger

Hvis du endnu ikke er medlem af NordicBet, så kan du også gøre brug af NordicBets 1000 kr. velkomstbonus, og når weekenden nærmer sig, så udnyt deres kombinationsbonus, som kun er gyldig på kampe der spilles fra fredag morgen til mandag aften. For at kunne gøre krav på bonussen skal du spille på fem eller flere kampe på 1X2 fra de nordiske ligaer og satse minimum 50 kr. og så vil NordicBet refunderer din indsat op til max 500 kr. -altså hvis du kun misser én kamp. Kampene skal være afviklet indenfor promotionsperioden, som er kl. 9 fredag til mandag kl. 23.59 i hver weekend.
 
NordicBets Great Escape Bonus er en god weekendbonus til spillere, som er bekendte med de køllige, skandinaviske ligaer. Hvis du derimod er interesseret i at spille på andre ligaer, så er en 1000 kr. velkomstbonus hos Betsafe et godt alternativ. Du kan iøvrigt nemt danne dig et overblik over danske bookmakeres odds bonusser i vores betting bonus-sammenligning, og med vores betting-bonus konfigurator kan du finde frem til en odds bonus, der passer til præcis dine behov.

Om forfatteren

forrige artikel
Bet365 skyder NFL sæsonen i gang med odds bonus
næste artikel
Spil Champions League på oddset med 1000 kr. Tipico bonus!