nyheder

NordicBet: Lav en holdvideo og bliv fodboldstjerne for en dag

NordicBet introducerer en unik odds konkurrence med lidt af en kærlighedserklæring. ’NordicBet elsker fodbold uanset om det er Superligaen eller Serie 6’ – NordicBet. Det statement bakker de op med en helt speciel konkurrence: Lav din egen video via NordicBets Facebook App og deltag i konkurrencen om at få lavet et professionelt TV-indslag fra en af dit holds kampe. Med til gevinsten hører proviant til 200 tilskuere, 250 kr. odds bonus til NordicBet til 16 spillere på holdet og ikke mindst en kamp transmitteret på KanalSports TV-kanal.
 
Denne konkurrence tilhører de fodboldspillere, som kender alt til kløvermarkens hullede undskyldninger af fodboldbaner, til dem der stadig humper efter weekendens ALT for sene tackling og dem der alt for ofte har måtte punge ud med en omgang i klubhuset. Det er jeres tid til at komme i spotlyset.
 

NordicBet TV & Odds konkurrence
©NordicBet

 

NordicBet sætter spot på amatørbold

NordicBet udlover en ganske gavmild præmie til de hold, der vinder deres Facebook TV-konkurrence. Alt hvad det kræver er, at man laver et sportsindslag via NordicBets Facebook App., og det holds video, der får flest stemmer vinder og et hold vinder ved lodtrækning. Alle 11-mands senior hold, der spiller i en officiel DBU-række kan deltage, og gevinsten er til at føle på. Udover en professionelt transmitteret fodboldkamp, så ruller NordicBet også ud med en pølsevogn til tilskuerne, 3 kasser øl og 3 champagne til holdet samt en odds bonus til spillerne. Hvis du endnu ikke er bekendt med NordicBet og deres odds udbud, så har de også en attraktiv velkomstbonus på 1000 kr. til nye kunder.
 

250 kr. odds bonus til alle spillere

Udover Tv-tansmission, bajere og pølsevogn, så kan det heldig hold også benytte sig af 16 gavekort af 250 kr. til at spille for hos NordicBets online bookmaker. Bl.a. derfor er konkurrencen forbeholdt seniorrækkerne, da man skal være minimum 18 år for at åbne en konto hos NordicBet, som desuden byder velkommen med en 1000 kr. odds bonus. Gavekortet af 250 kr. er et såkaldt freebet, som skal placeres på et spil til minimum odds 1.80.
 
Hvis du spiller på et 7-mands hold, er engageret i en uofficiel fredagsliga eller slet ikke interesserer dig for boldspillet, men stadig er på jagt efter en god odds bonus. Så tjek vores sammenligning af alle de bedste odds bonusser fra de danske bookmakere.

forrige artikel
Betfair åbner sportsbook med 2 lukrative odds bonusser
næste artikel
Bonus til WTA-finalerne - gode odds på Wozniacki?