nyheder

Vind en fodboldrejse til alle de store ligaer!

I foråret er der rigtig mange gode grunde til at åbne en konto hos NordicBet, ikke nok med at du får 1000 kr. i velkomstbonus, så kan du også i NordicBet odds konkurrence vinde billetter til nogle af Europas mest legendariske topopgør!
 

NordicBet Odds Konkurrence
© NordicBet

 
NordicBet belønner rigtige superfans med fantastiske fodboldrejser til nogle af de største kampe i Europa. Spil på La Liga, Bundesligaen, Serie A og Premier League og deltag i konkurrencen om 2 billetter med alt betalt til seks af de største fodboldkampe i Europa.
 
NordicBets odds konkurrence varer resten af vinteren og hele foråret, og for at være med skal du have en konto hos NordicBet – nye kunder modtager desuden 1000 kr. i velkomstbonus hos NordicBet!
 

NordicBet sender fans på 6 fantastiske fodboldrejser

Hver liga har sin egen konkurrence, som kører i en bestemt periode og med en præmie til hver konkurrence samt hovedpræmien, som er 2 billetter til Champions League finalen. For at deltage i NordicBets odds konkurrence skal du åbne en konto hos NordicBet, hvor du desuden kan få en 100 % bonus på første indskud. Derefter skal du registrere dig til konkurrencen og spille en odds kupon på minimum 50 kr. med tre kampe fra den udvalgte liga.
 
Hvis din odds kupon til en 50’er vinder, så får du ét lod til liga-konkurrencen samt ét lod til hovedpræmien. For hver odds kupon du vinder modtager du et lod.
 

Saftige odds præmier til alle fodboldfans!

NordicBets odds konkurrence for super fans kører fra den 2/2 2015 til den 18/5 2015, og der er intet mindre end 6 x 2 billetter til topkampe på højkant. Hver liga har sin egen konkurrence periode og dertilhørende præmie, som du kan se herunder:

  • 2.2 – 22.2 La Liga: 2 billetter til Barcelona – Real Madrid (22.3)
  • 23.2 – 15.3 Bundesliga: 2 billetter til Dortmund – Bayern München (4.4)
  • 16.3 – 5.4 Serie A: 2 billetter til Inter – Milan (19.4)
  • 6.4 – 27.4 Premier League: 2 billetter til Manchester United – Arsenal (16.5)
  • 28.4 – 18.5 Frit valg af liga: 2 billetter til Danmark – Serbien (13.6)
  • Hovedpræmien: 2 billetter til Champions League finalen (6.6)

NordicBet odds konkurrence vilkår

Man skal registrere sig til konkurrencen hos NordicBet, og kun spil på den enkelte liga indenfor konkurrence perioden tæller med.

  • Der kan spilles på alle markeder – inklusiv live – så længe alle kampe er fra den udvalgte liga
  • Alle rejser er for 2 personer og inkluderer billetter til kampe, hotel og fly.
  • Præmien kan veksles til kontanter, som vil blive overført til ens NordicBet konto.

Om forfatteren

forrige artikel
2 x odds bonus til Super Bowl
næste artikel
200 kr. risikofrit spil på Tottenham – Arsenal