nyheder

Risikofrit livebet på French Open 2017

French Open 2017 er blevet skudt i gang og byder velkommen til de verdensbedste tennis spiller og spillerinder. Sæsonens mest prestigefyldte grus turnering er kalenderens anden grand slam-tunering og byder på en del verdensklasse tennis på anlægget Stade Roland Garros i Paris. Vores danske Caroline Wozniacki har hidtil vist sig i imponerende form. I hendes andenrundekamp mod canadiske Francoise Abanda har kampen allerede afgjort efter 50 minutter. Caroline spillede på fantastisk måde og vand suverænt 6:0 og 6:0 i to sæt. I næste runde møder danskeren den unge amerikaner Catherine Bellis, der overraskende slog sidste års semifinalist Kiki Bertens ud.

 
Hos NordicBet får du i anledning af denne års French Open 100 DKK risikofrit livebet. Tuneringen som byder på masser af fantastiske livebetting-muligheder er kommet i gang og du kan gavne i stor stil med NordicBet. Gå ikke glip af et 100 DKK risikofrit livebet som kan benyttes når som helst under tuneringen. Det eneste du skal gøre for at modtage nævnte livebet er at du blot skal tilmelde dig kampagnen på hjemmesiden.

 

Nordicbet French Open tilbud
© Nordicbet

 
Det er meget nemt at deltage kampagnen. Tilmeld dig kampagnen og du modtager straks herefter et risikofrit livebet fra NordicBet på 100 DKK som du kan bruge hvilket som helst French Open live odds. Husk at du skal have mindst 100 DKK stående på dit konto for at kunne placere dit risikofrit livebet. Dit risikofrit livebet bliver aktiv, så snart du har krydset af i den blå boks på spilkuponen, inden du afgiver dit French Open væddemål. Held og lykke!

 
Hvis dit risikofrit livebet taber, får du dine penge tilbage omgående uden omsætningskrav. Hvis dine, hvad vi håber, risikofrit livebet vinder, vil hele beløbet inklusiv indsatsen blive udbetalt. Du skal gennemspille nettogevinsten (gevinst – indskud) 3 gange til minimums odds på 1.50 i løbet af 60 dage.

 

NordicBet velkomstbonus

NordicBet har som fokus det skandinaviske marked og dette kan ses. Bookmakeren sætter præg deres på målgruppe og har mange tilbud og gode odds især for de hjemmelige liga. NordicBet giver alle nye bruger af app´en en kæmpe indbetalingsbonus på 100% op til 2000 DKK. En udmærket grund for at tilmelde sig hos NordicBet og afprøve deres nye betting app. Bonussen er tilgængelig med det samme og skal gennemspilles med minimums odds på kun 1.50 på app´en eller via mobile web.

forrige artikel
Bwin lægger op til en sommer fyldt med præmier
næste artikel
Unibet giver Free Bet i anledning af Champions League finalen