nyheder

Spil risikofrit på Superliga eller NordicBet Liga!

Danmark har booket billet til fodbold VM 2018 i Rusland! En næsten magisk kamp dirigeret af tredobbelt målscorer Christian Eriksen har ført holdet til en 5:1 sejr mod Irland i Dublin! Nu gælder det dog igen på klub niveau og denne weekend byder på en masse af gode kampe fra både danske Superliga og NordicBet Ligaen. Er du vilde med de to hjemmelige liga? Så burde du i hvert fald se nærmer på NordicBet og deres kampagne. NordicBet som er kendt for at sætte fokus på dansk præget sport fra enten fodbold, håndbold eller tennis har lanceret et tilbud dedikeret til fodbold entusiaster. Der er mange tilbud som man burde se på hvis man er på jagt efter dejlige bonusser. Hvis du ser på vores odds bonus sammenligning her på siden vil du få et meget grundigt overblik hvilken bookmaker der passer bedst til dig. NordicBet er som sagt en bookmaker som vi anbefaler varmt især hvis du går op i de hjemmelige sportsgrene. Derudover er bookmakeren kendt for deres seværdig mobile app som tæller de bedste på markedet. Hvis du går meget op i odds på mobilen kan du se nærmere på mobil bonusser som vi sammenligner og giver en forklaring på. Hvad venter du på?
 

Riskfree Superliga NordicBet Ligaen
© Nordicbet

 

Spil 100 DKK risikofrit hos NordicBet

Vi er næsten midtvejs i både Superliga og NordicBet Ligaen og de første overraskelser og skuffelser er på plads. Spændingen er i fuld gang og du kan gavne ekstra hvis du spiller på de to nævnte rækker. Placer dit kvalificerende væddemål på mindst 100 DKK og få omgående tilsvarende Riskfree Bet og som ekstra bonus 10 freespins på Warlords. Start weekenden på en god måde og kom i gang med dit Riskfree Bet fra Nordicbet.
 

Sådan fungerer det:

  • Tilmeld dig kampagnen.
  • Placer dit væddemål på mindst 100 DKK. (min. odds 1,50 eller højere) på Superligaen eller NordicBet Ligaen.
  • Du vil derefter øjeblikkeligt modtage et 100 DKK. Riskfree Bet.

Husk endelig du skal tilmelde dig kampagnen inden du placer dit væddemål og husk at du maks modtager ét riskfree bet i kampagneperioden. Vinder dit riskfree bet bliver gevinsten inklusive indsatsen ubbetalt. Gevinsten skal gennemspilles 3 gange til en minimum odds på 1.50 indenfor 60 dage.
 

NordicBet velkomstbonus

NordicBet har som fokus det skandinaviske marked og dette kan ses. Bookmakeren sætter præg deres på målgruppe og har mange tilbud og gode odds især for de hjemmelige liga. NordicBet giver alle nye bruger af app´en en kæmpe Nordicbet bonus på 100% op til 2000 DKK. En udmærket grund for at tilmelde sig hos NordicBet og afprøve deres nye betting app. Bonussen er tilgængelig med det samme og skal gennemspilles med minimums odds på kun 1.50 på app´en eller via mobile web.

forrige artikel
Spil Arsenal vs. Tottenham med Price Boost hos bwin.dk!
næste artikel
Vinder Brøndby mod Nordsjælland? Få din odds bonus hos betfair!