nyheder

Nordicbet: Få 100 DKK som risikofrit spil

Landsholdet er tilbage . Efter en lang pause stiller det danske mandskab omkring Kasper Schmeichel og Christian Eriksen op mod farlig Rumænien. For det danske landshold gælder det meget, når kampen bliver fløjet igang i Cluj. Begge hold har brug for point i gruppe E for at holde de sidste chancer for kvalifikationen til vm i live. Hvad tror du? Søndag aften ser vi med spædning på tv-skærmene nar landsholdet kæmper om tre point mod hjemmestærke Rumænien.

 

Nordicbet spil risikofrit pa Danmark
© Nordicbet

 
Nordicbet giver dig i kampens anleding super fed tilbud. Placerer et væddemål på 100 DKK på kampen før kampstart og få 100 DKK risikofrit spil til mobilen, som du kan bruge LIVE på kampen.

 
Tilmeld dig kampagnen ved at klippe på ”Tilmeld” ikonet, spil et væddemål inden kampstart på ovenfor nævnte kamp mellem Rumænen og Danmark for et indsats på 100 DKK og minmium odds 1.50 og du vil direkte modtage et risikofrt spil på 100 DKK til mobilen, som vil være tilgængelig til live odds til den nævnte landskamp i Cluj.

 

Nordicbet velkomstbonus

Nordicbet har som fokus det skandinaviske marked og dette kan ses. Bookmakeren sætter præg deres på målgruppe og har mange tilbud og gode odds især for de hjemmelige liga. Nordicbet giver alle nye bruger af app´en en kæmpe Nordicbet indbetalingsbonus på 100% op til 2000 DKK. En udmærket grund for at tilmelde sig hos Nordicbet og afprøve deres nye betting app. Bonussen er tilgængelig med det samme og skal gennemspilles med minimums odds på kun 1.50 på app´en eller via mobile web.

forrige artikel
Bwin.dk: Få op til 250 DKK i ekstra gevinst
næste artikel
unibet.dk: Vind 5.000 DKK på Ugens Firling