nyheder

NordicBet: Vind 30.000 kr. i Super Bowl Quiz

Den nordiske bookmaker NordicBet varmer op til årets amerikanske sportsevent Super Bowl 50 med en lækker lille quiz, som kan sikre NordicBet kunder en gevinst på op til 30.000 kr. For at deltage skal du åbne en NordicBet konto, og svare på hvad du tror vil ske til Super Bowl 50.
 

NordicBet Super Bowl Quiz © NordicBet

 
Søndag nat kl. 00.30 er der kick-off til verdens største endags sportsbegivenhed Super Bowl 50. Carolina Panthers møder Denver Broncos i San Francisco, og hele verden vil være tunet ind til en underholdende nat i de rød, hvide og blå farver.
 
For at få lidt ekstra spænding til kampen om NFL-trofæet, så kan du åbne en NordicBet konto og deltage gratis i en Super Bowl-quiz og dermed deltage i konkurrencen om en hovedpræmie på 30.000 kr.
 

Super Bowl Quiz

For at deltage i NordicBets Super Bowl quiz skal du først og fremmest være kunde og have en NordicBet konto. Dernæst skal du placere et væddemål til en værdi af 100 kr. på odds 1.30 eller derover til selve kampen, samt selvfølgelig svare på de otte spørgsmål i quiizzen.
 
Bare rolig der er ikke tale om svære spørgsmål om tidligere MVP’s eller rekordholdere, men derimod forudsigelser til søndag nats NFL-brag. Desuden er der svarmuligheder til samtlige spørgsmål, undtagen tie-breakeren, som afgøre hvem der vinder, hvis to spillere har samme antal rigtige.
 
Eksempler på spørgsmål er:

  • Hvor langt er det længeste field goal? Over eller under 44.5 yards.
  • Hvad bliver der scoret første? Touchdown eller field goal.
  • Hvem vinder Super Bowl? Carolina Panthers eller Denver Broncos.
  • Tie-breaken: Hvor mange point bliver der scoret i alt?

Gevinsten:

  1. 30.000 kr.
  2. 15.000 kr.
  3. 5.000 kr.
  4. 4-10: 500 kr. freebet

Alle der deltager i NordicBets Super Bowl betting quiz får 10 ekstra spins på Gonz’s Quest.
 
Hvis du endnu ikke er oprettet som kunde hos NordicBet kan du desuden få op til 1000 kr. i NordicBet Velkomstbonus.

Om forfatteren

forrige artikel
200 kr. Freebet til Leicester – Liverpool
næste artikel
Super Odds til Super Bowl