nyheder

Sidste chance: 300 kr. Superliga Freebet

For NordicBets kunder er denne runde i Superligaen sidste gang de kan modtage et freebet til en værdi af 300 kr. I de første tre Superligarunder har NordicBet givet en odds bonus på hele 300 kr. til de spillere, som missede deres bet på den bedste danske liga.
 

NordicBet odds bonus til Superligaen - få 900 kr. i freebets! © NordicBet

 

3 x 300 kr. betting bonus til Superligaen

Bookmakeren NordicBet har i hver af de første tre Superliga-runder givet 300 kr. freebets væk, så hvis du har spillet med fra starten, så kunne du have modtaget hele 900 kr. i NordicBet freebets. Faste kunder har således fået det maksimale ud af Superliga sæsonstarten, men hvis du ikke har spillet med om en 300 kr. freebet før, så skal du blot følge tre simple trin for at deltage.
 
Sådan får du 300 kr. freebet

  1. Tilmeld dig kampagnen online
  2. Placer et 100 kr. bet på en Superligakamp
  3. Så modtager du en 300 kr. freebet bonus

Odds bonussen fra NordicBet er tilgængelig senest 72 timer efter sidste kamp i runden – altså mandagskampen – og skal benyttes inden næste starten på Superligarunde. Kun indsats på præcis 100 kr. gælder, og en odds bonus opnået fra ens freebet skal omsættes 1 x til odds 1.80 indenfor 60 dage.
 

1000 kr. velkomstbonus til nye kunder

De odds spillere som endnu ikke har en NordicBet konto, kan gøre brug af en endnu mere attraktiv odds bonus på hele 1000 kr. NordicBets velkomstbonus er til nye kunder over 18 og fra Danmark. Der er tale om en indbetalingsbonus, hvor NordicBet fordobler ens første indskud. Læs mere om NordicBets velkomstbonus her!
 

Odds bonus til sæsonopstarten

Superligasæsonen er efterhånden godt i gang, og i weekenden spilles Charity Shield i England, som markere at også Premier League og de andre store europæiske tureringer står overfor kampstart. Vi har kigget på en række odds bonusser, og fundet fem oplagte betting tilbud til sæsonstarten.

forrige artikel
200 kr. freebet på Brøndby – AC Omonia
næste artikel
Tipico 100 kr. gratis bonus til Community Shield