nyheder

Superliga odds bonus: 900 kr. i freebets

Sommerpausen ovre og Superligaen skydes i gang igen. Bookmakeren NordicBet fejre dette med at give 3 x 300 kr. i freebet odds bonus. Spil 100 kr. i de tre første runder i Superligaen, og få 300 kr. bonus for hver runde.
 

NordicBet odds bonus til Superligaen - få 900 kr. i freebets! © NordicBet

 

Superliga freebet bonus

I de tre første runder af Superligaen kan du, hvis du spiller for blot 100 kr. per runde, få hele 900 kr. i freebets hos NordicBet. For at benytte denne Superliga odds bonus skal du have en NordicBet konto, derefter skal du tilmelde dig netop denne kampagne online og til sidst så skal du spille 100 kr. på én af Superliga-kampene i den givne runde.
 
Når de betingelser er opfyldt modtager du indenfor 72 timer et freebet til en værdi af 300 kr. Dette skal benyttes inden næste Superliga runde begynder – typisk den kommende fredag. Det gratis freebet vil fremstå som en mulighed på din odds kupon når du vælger dine bets, og eventuelle gevinster fra et freebet skal omsættes 1 x til odds 1.80 for at kunne blive udbetalt.
 

Tre skridt til NordicBets Superliga bonus

  1. Tilmeld dig kampagnen optil hver Superliga runde
  2. Sæt et single væddemål på 100 kr. live eller pre-game
  3. Så får du et 300 kr. freebet (skal benyttes inden næste Superligarunde)

NordicBets bonus til Superligaen kan benyttes én gang per spiller per runde og kampagnen løber til og med tredje Superliga-runde. Altså fra den 13.07 – 03.08. Husk at tilmelde dig til hver runde, og så er du sikret op til 900 kr. i Superliga odds bonus!
 

1000 kr. velkomstbonus hos NordicBet

For at deltage i NordicBets Superliga freebet kampagne skal du først og fremmest være kunde og have en NordicBet konto. Hvis du endnu ikke har oprettet en NordicBet konto, så kan du få op til 1000 kr. i velkomstbonus. NordicBet fordobler nye spilleres første indskud med en 100 % indbetalingsbonus op til 1000 kr. Læs nærmere om vilkårene og hvordan du får 1000 kr. i velkomstbonus hos NordicBet.

Om forfatteren

forrige artikel
1000 kr. bonus & odds 4.00 på FCK sejr!
næste artikel
50 % bonus på FCM – Viborg