nyheder

Nordicbet.dk: Vind en tur til Madrid og se Simon Kjær!

Vind den en fed fodbold tur til Madrid og se Simon Kjær live til den spanske Pokalfinale. Nordicbet som er kendt for rigtig fede tilbud som giver ekstra spænding har i denne omgang en fantastisk rejse til Spaniens hovedstad, Madrid.
 
Placer spil for blot 200 DKK hos Nordicbet og få chancen for at vinde turen eller andre fede overraskelser! Har du ikke allerede oprette bruger hos Nordicbet giver det mening at se på vores odds bonus sammenligning. Vi sammenligner alle bookmaker og giver det grundigt overblik over alle tilbud og kampagner. Dette tilbud gælder alle eksisterende kunder dvs. hvis du ikke allerede har oprette skynd dig med at starte som bruger hos Nordicbet.dk!
 

Nordicbet bonus fodbold tur spansk pokal
© Nordicbet

 

Viva Espana! Din stort hos Nordicbet!

Tilmed dig Nordicbet kampagnen og tag til Spanien for at se spansk pokalfinale. Alt du skal gøre er at omsætte for 200 DKK eller mere, og du vil være med i lodtrækningen om en tur til Madrid. Hver mandag i kampagneperioden trækker Nordicbet 4 vindere, hvilket betyder, at Nordicbet sender 16 vindere til Madrid i april! Udover turen til Spanien er der garanti for at du modtager en overraskelse fra Nordicbet!
 
Hovedgevinsten inkluderer følgende:

  • Fly til og fra Madrid fra København
  • Billet til den spanske pokalfinale
  • 2 hotel overnatninger på 4 stjernet hotel
  • Turen afholdes mellem d. 20 og d. 22 april

På den måde deltager du:

Det er meget enkelt at deltage og chancen på en rigtig fed fodbold tur til Spanien er høj. Hvad venter du på? Spil hos Nordicbet og grib fat om chancen for at vinde fede præmier i de kommende uger. Husk følgende ting når du deltager:

  • Tilmeld dig kampagnen. Du skal blot tilmelde 1 gang i løbet af kampagne perioden.
  • Placer væddemål hos Nordicbet for 200 DKK eller mere til minimum odds 1,50,
  • Modtag en garanteret overraskelses præmie den følgende mandag.

 

NordicBet velkomstbonus

NordicBet har som fokus det skandinaviske marked og dette kan ses. Bookmakeren sætter præg deres på målgruppe og har mange tilbud og gode odds især for de hjemmelige liga. NordicBet giver alle nye bruger af app´en en kæmpe Nordicbet bonus på 100% op til 2000 DKK. En udmærket grund for at tilmelde sig hos NordicBet og afprøve deres nye betting app. Bonussen er tilgængelig med det samme og skal gennemspilles med minimums odds på kun 1.50 på app´en eller via mobile web.

forrige artikel
Bwin.dk: Price Boost på Tottenham vs. Juventus!
næste artikel
Premier League tilbud hos bwin.dk! Spil på United vs. Liverpool!