nyheder

Få ekstra bonus hos Nordicbet

Transfervinduet er åbent og alle store klubber er vil med at handle nye spiller. I fokus uden tvivl i denne sommer Lacazette, Mbappé og Aubameyang. Alle tre angriber har været omtalt meget og næsten alle europæiske storklubber har budt på spillerne. Lacazette som har spillet en forrygende sæson i Lyon er ved at være på vej til London for at skrive under hos Arsenal og Arsene Wenger. Mbappé har med sin klub Monaco vist en fantastisk sæson og den unge franske komet ligger op til at blive en superstjerne som Ronaldo eller Messi. For Dortmund og Pierre-Emerick Aubameyang har det været lidt af en op og ned tur. I første omgang så det ud til at angriberen skifter til stenrige Paris, kort tid efter var en klub fra Kina tæt på sikre sig topscorerne fra den tyske Bundesliga og nu ser det ud til at spillerene forbliver i Dortmund. Mange spændende historier og vi kan være sikkert på at der vil komme flere i løbet af denne transfer-sommer.

 

Nordicbet tilbud - ekstra bonus transfer window
© Nordicbet

 

Unik mulighed hos Nordicbet

Hos Nordicbet er man også fanget i transfervinduet og har lanceret i denne anledning et rigtigt godt tilbud til alle der gider oprette nu bruger hos Nordicbet. Hvis du er klar til at spille hele året ud vil du få en unik og enestående præmie inden slutningen af december. Det eneste du skal gøre er at oprette dig hos Nordicbet før den 31. August. Spiller du efterfølgende i en måned (altid fra d. 1 – 31.) for mindst 1.000 DKK til en minimum odds på 1,5 vil du få en bonus på 250 DKK direkte på dit konto. Denne bonus med samme krav vil du kunne få indtil den 31. December 2017. Du har dermed chance for at få 1.500 DKK (6x 250 DKK) i ekstra penge bare for at være aktiv spiller hos Nordicbet.

 
Det bedste er at du endda kan få din velkomstbonus på 2.000 DKK oveni. Opret dig i dag få din Nordicbet velkomstbonus og scor endda ekstra hver måned hvis du spiller for 1.000 DKK. En dejlig mulighed for at tjene ekstra penge gennem fodbold efteråret. Spændingen stiger og du vil ikke kunne afvente sæsonstarten.

 

Danmarks største velkomstbonus

Opret dig i dag som ny bruger hos NordicBet og gå ikke glip af en odds bonus på op til 2000 DKK. Oprettelse er meget nemt og tager kun få minutter. For tage brug af den nævnte velkomstbonussen skal du åbne konto for første gang hos NordicBet. Dernæst skal du mindst indbetale et beløb på 100 DKK – et indskud på op til 2000 DKK vil være kvalificere til en bonus på op til 100%. Efter at du har oprettet dig og indbetalt dit ønskede beløb er du nødt til at gå til din konto øverst til højre, klik på “Mine bonusser” og find din indbetalingsbonus. Klik “Gør krav på denne bonus”, vælg bonusbeløb, og klik “Aktiver”. Efterfølgende vil du være klar til at starte dit spil hos NordicBet.

 
For at sikre fair spil, skal bonussen gennemspilles 6 gange til en odds på 2.00 eller højere, før en udbetaling kan gennemføres. Bonussen udløber efter 60 dage, såfremt gennemspilningskravene ikke er opfyldt imidlertid. Selvom du har rimelig høj odds for gennemspilning er Nordicbet velkomstbonus en meget seværdig bonus som du helt klar burde se nærmere. Især hvis du går op i dansk fodbold er NordicBet den perfekte bookmaker for dine behov. På kræfterne hos NordicBet og ny en fantastisk velkomstbonus samt Danmarks bedste betting app.

forrige artikel
Betfair forhøjede odds: Kan FC Midtjylland gå videre?
næste artikel
Betfair Golden Goals tilbud