nyheder

Nordicbet udlodder den ultimative US Sports Road trip

Nordicbet har gjort det igen. Nok et af de mest attraktive tilbud pt. kommer fra Noricbet. Bookmakeren som er kendt for deres meget unikke og enestående tilbud har i lanceret et tilbud som alle der er vilde med US Sports ikke vil komme udenom. Du har denne gang chancen for at vinde road trip i bil fra Miami til Atlanta inkluderet massevis live sport. Indtil den 12. November har du chancen for at tage på Nordicbet US Road Trip 2017. Kampagnen er uden tvivl meget enestående og burde være en highlight til hver US sports fan. Nordicbet som er en seværdig bookmaker især hvis man selv har fokus på dette hjemmelige marked. Både fra den danske Superliga og til fodbold landsholdet er der mange tilbud som man burde se på hvis man er på jagt efter dejlige bonusser. Hvis du ser på vores odds bonus sammenligning blandt de bedste bookmakere her på siden vil du få et meget grundigt overblik hvilken bookmaker der passer bedst til dig.

Spil på NHL, NBA og/eller NFL

Fire vindere fra både Norge, Sverige og Danmark, vil hver vinde en pakke, inklusiv fem NHL, NBA og NFL-billetter fordelt over fem dage. Tag med dine nye venner fra Norge og Sverige på road trip i bil, og kør fra Atlanta til Miami. Alt hvad du skal gøre, for at få chancen for at vinde er, at tilmelde dig kampagnen, og for hver 1.000,- DKK du omsætter hos Nordicbet på NHL, NBA og/eller NFL til et minimumsodds på 1.50, vil du modtage et lod til lodtrækningen om den ultimative road trip. Pakken inkluderer rigitg meget som man nok ikke har mulighed for at vinde ofte. Nordicbet giver dig flybilletter fra og tilbage til Danmark, hotelophold, måltider og billetter til følgende US Sports sportsbegivenheder:

  • 07.12: Atlanta Falcons vs. New Orleans Saints (NFL)
  • 08.12: Orlando Magic vs. Denver Nuggets (NBA)
  • 09.12: Tampa Bay Lightning vs. Winnipeg Jets (NHL)
  • 10.12: Tampa Bay Buccaneers vs. Detroit Lions (NFL)
  • 11.12: Miami Dolphins vs. New England Patriots (NFL)

Nordicbet US Road Trip 2017
© Nordicbet

På den måde deltager du:

  • Tilmeld dig kampagnen.
  • Optjen 1 lod for hver 1.000,- DKK du omsætter på NHL, NBA og/eller NFL (både før og under kampene), og både fra mobil og desktop til minimumsodds 1.50
  • 3 vindere (1 fra hvert land) vil ugenligt modtage en US road trip pakke.

NordicBet velkomstbonus

NordicBet har som fokus det skandinaviske marked og dette kan ses. Bookmakeren sætter præg deres på målgruppe og har mange tilbud og gode odds især for de hjemmelige liga. NordicBet giver alle nye bruger af app´en en kæmpe odds bonus på 100% op til 2000 DKK. En udmærket grund for at tilmelde sig hos NordicBet og afprøve deres nye betting app. Bonussen er tilgængelig med det samme og skal gennemspilles med minimums odds på kun 1.50 på app´en eller via mobile web.

forrige artikel
New Firm hos Betfair spil på enten FCK eller BIF!
næste artikel
bwin.dk: Få freebet hvis dit kombi væddemål taber!