nyheder

Spil gratis på VM kvalifikationen mellem Danmark og Montengero

Danmark har stadig chancen for at kvalificere sig til fodbold VM 2018 i Rusland. Nu på torsdag gælder fokus modstanderne fra Montenegro. Der to kampe tilbage af VM-kvalifikationen og Montenegro har 16 point for otte kampe og en målscore på 18-7. Ens med danskerne ligge Montengero aktuelt tre point efter Polen, og i VM-kvalifikationen er det målscore, der tæller før indbyrdes kampe.

 
Kampen mod Montenegro er derfor altafgørende, og for Danmark er det vigtigt at få point. Montenegro møder i sidste opgør Polen på udebane, så holdet er teoretisk mere pisket til tre point torsdag, end Danmark er. Danmark har chancen for at nå flere point når man møder op mod Rumænien på hjemmebane i kvalifikationen sidste kamp.

 

Spil for 200 DKK og modtag 200 DKK Free Live bet

De danske fodbold landshold kan sagtens nøjes med et point, hvis man bare i sidste kamp får flere point end Montenegro eller vinder større over Rumænien, end Montenegro besejrer Polen på udebane, men træneren Åge Hareide har allerede blæst til angreb, for han vil hvae point med hjem fra Montenegro. Glæd dig til sindssyg vigtig kamp for hele fodbold Danmark. Hos Nordicbet har du i denne anledningen chancen for at score free Live bet til både kampen mod Montenegro og den sidste kamp på hjemmebane mod Rumænien.

 

Nordicbet tilbud VM kvalifikationen
© Nordicbet

 

Nordicbet som er kendt for deres unikke tilbud til især det danske landshold giver dig ekstra spænding til de kommende to sidste kampe. Det er meget enkelt at deltage og du burde ikke vente med at tilmelde dig kampagnen.
 

Sådan fungere det

  • Tilmeld dig kampagnen.
  • Placer et pre-match bet på mindst 200 DKK (til en minimum odds på 1.50) på nævnte kamp mellem Montenegro og Danmark.
  • Efterfølgende modtager du et 200 DKK Free Live bet på samme kamp.

Husk at dit Free Live bet skal bruges, men kampen bliver spillet og du kan gentage samme procedure til kampen Danmark mod Rumænien.
 
Hvad venter du på? Tilmeld kampagnen og spil gratis på den danske VM kvalifikaiton hos Nordicbet.

 

NordicBet velkomstbonus

Fokus ligge helt klar på skandinaviske marked hos Nordicbet og dette har vi allerede omtalt meget. Nordicbet har kunne øge deres popularitet og tæller helt klart vores favoritter her på siden. Bookmakeren sætter præg deres på målgruppe og har mange tilbud og gode odds især for de hjemmelige liga. NordicBet giver alle nye bruger af app´en en kæmpe indbetalingsbonus på 100% op til 2000 DKK. En udmærket grund for at tilmelde sig hos NordicBet og afprøve deres nye betting app. Bonussen er tilgængelig med det samme og skal gennemspilles med minimums odds på kun 1.50 på app´en eller via mobile web.

forrige artikel
Spil hos betsafe og få 200 DKK live safe bet hver uge
næste artikel
Bwin giver freebet til VM kvalifikationen - Montenegro vs. Danmark