nyheder

Nordicbet har VIP Pakke til Manchester Derby på højkant

Nordicbet som er kendt for deres meget unikke og enestående tilbud har i denne uge lanceret et tilbud som man ikke møder tit. Du har denne gang chancen for at vinde det ultimative VIP pakke til eneste ene derby – Manchester United mod Manchester City. Nordicbet er uden tvivl en seværdig bookmaker især hvis man selv har fokus på dette hjemmelige marked. Både fra den danske Superliga og til fodbold landsholdet er der mange tilbud som man burde se på hvis man er på jagt efter dejlige bonusser. Hvis du ser på vores odds bonus sammenligning her på siden vil du få et meget grundigt overblik hvilken bookmaker der passer bedst til dig.

Forudsig Liverpool mod Manchester United

Er du Premier League ekspert? Hos Nordicbet kan du vise dig frem som fodbold nerd og scor et helt unikt og enestående VIP pakke for to personer til Manchester derby. Hvad tror du sker der på Anfield, når Liverpool tager imod Manchester United? Gætter du rigtigt, har du mulighed for at vinde en af de to pakker til Manchester-derbyet. Nyd det absolutte derby i en VIP-loge på legendariske Old Trafford! Alt det du skal gøre, for at få chancen, for få nyde denne VIP-pakke, er at placere et væddemål på mindst 100,- DKK på Premier League kampen mellem FC Liverpool og Man United, og indsend din forudsigelser til nævnte kamp. Kan du forudsige udfaldet?

liverpool mod manchester united
© Nordicbet

På den måde deltager du:

  • Placer et væddemål på mindst 100 DKK på kampen mellem Liverpool og Manchester United (til en minimumsodds på 1.50)
  • Indsend dine forudsigelser til nævnte kamp
  • Slut som top 2 med dine forudsigelser, og vind en VIP-pakke til Manchester-derbyet!

NordicBet velkomstbonus

NordicBet har som fokus det skandinaviske marked og dette kan ses. Bookmakeren sætter præg deres på målgruppe og har mange tilbud og gode odds især for de hjemmelige liga. NordicBet giver alle nye bruger af app´en en kæmpe Nordicbet odds bonus på 100% op til 2000 DKK. En udmærket grund for at tilmelde sig hos NordicBet og afprøve deres nye betting app. Bonussen er tilgængelig med det samme og skal gennemspilles med minimums odds på kun 1.50 på app´en eller via mobile web.

forrige artikel
Freebet hos Bwin.dk – hver eneste dag! Spil på tennis nu
næste artikel
Unibet giver 100 DKK risikofrit spil – spil nu