nyheder

Boost dine odds med Bwin – Få odds 10 på Norge-Danmark

Afgørelsens time nærmer sig ved håndbold EM for kvinder, når finalisterne skal findes. Her har de danske damer spiller sig frem til en semifinale mod storfavoritterne fra Norge, mens Frankrig møder Kroatien i den anden semifinale.
 
Uanset om du tror på favoritsejre eller overraskelser i semifinalerne, så er der faktisk mulighed for at forbedre dine odds, da Bwin har forhøjede odds ude på både favoritsejre og overraskelser i semifinalen.
 

Odds 10.00 på dansk sejr

Denne odds bonus fra Bwin er faktisk todelt. Det ene forhøjede odds går på, at Frankrig og Norge vinder begge kampe med mindst fire overskydende mål. Her er oddset på favoritterne boostet til odds 3.25.
 
Tror du derimod på, at de danske håndboldpiger tilføjer endnu et kapitel til EM-eventyret, så kan du få hele odds 10.00 på, at Danmark vinder, og at der scores over 52,5 mål i regulær spilletid med Bwins forhøjede odds.
 
Frankrig – Norge er fredagens første semifinalekamp. Kampen spilles kl. 18:00, inden Norge – Danmark spilles kl. 20:30. Bid mærke i at Norge står til at have hjemmebane, selvom kampen faktisk spilles i Danmark.
 

Bwin odds boost
© Bwin

 

Sådan forhøjer du oddset på Bwin

Hvis du vil spille på et eller begge de to håndbold odds boosts fra Bwin, så skal du gøre følgende:
 

  1. Gå ind på Bwin
  2. Log ind eller registrer dig
  3. Vælg håndbold
  4. Vælg et eller begge af de to forhøjede odds
  5. Placer dit spil

 
Hvis du ikke har en Bwin-konto, så kan du længere nede i denne artikel se, hvordan du opretter en, samt får muligheden for at få en startbonus med.
 
Udover de forhøjede oddskombinationer på håndbold EM for kvinder er der også en lang række øvrige forhøjede odds at hente hos Bwin.
 
Du finder dem under menupunktet forbedrede odds, hvor du kan finde forhøjede odds på kombinationer på både håndbold, fodbold og andre sportsgrene.

 

Sådan får du 500 kr. i Bwin bonus

Kravene er ikke mange, når det gælder om at få de forhøjede odds på håndbold EM fra Bwin. Men, et ufravigeligt krav er, at du skal have en Bwin-spillebruger.
 
Har du ikke allerede det, så kan du lige nu få en Bwin velkomstbonus på 100% på op til 500 kr. i form af et freebet, hvis du gør følgende:
 

  • Gå ind på Bwin og opret en bruger
  • Foretag en indbetaling på minimum 100 kr.
  • Modtag 100% i bonus op til 500 kr. i form at et freebet
  • Spil dit risikofrie spil indenfor syv dage

 
Taber du, så får du beløbet betalt tilbage som et free bet. Vinder du, modtager du gevinsten uden omsætningskrav.
 
Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Mr Green: Få et vaskeægte odds boost på Manchester-derby
næste artikel
Få odds boost på AC Horsens - Brøndby med Betfair