nyheder

Ny gennemspilningskrav hos NordicBet

NordicBet er en af de bookmaker på markedet som har sat sær fokus på det danske marked. Kendetegnet af kampagner og flere gode tilbud især til de hjemmelige ligaer har NordicBet præsenteret sig som meget seværdig bookmaker. Udover de hjemmelige ligaer er NordiBet kendt for deres utrolig gode tilbud til kampene af det danske herrefodbold landshold.

 
Når du vælger NordicBet som din bookmaker, kan du spille på en bred vifte af sportsgrene. Fra fodbold til snooker byder NordicBet et hav af forskellige spil og et kæmpe tilbud af kombinations muligheder. Du har bl.a. mulighed for alm. betting, livebetting, og de yders populære speciel bets.

 

Nordicbet Velkomstbonus
© Nordicbet

 

Hjemmebane fordel med gode odds

NordicBet har forholdsvis gode odds især til fodbold kampe fra de skandinaviske ligaer. Hvis du holder øje i god tid med kampe i f.eks. Champions League og Europa League kan du derudover i enkelte tilfælde score markedets højeste odds.

 
Et ekstra som helt klar burde nævnes er at du hos NordicBet kan spille med forrygende mobil app. App´en som efter egne udsagn der Danmarks bedste betting app har et kæmpe omfang og lever op til alle forventninger og behov.

 

Danmarks største velkomstbonus

Opret dig i dag som ny bruger hos NordicBet og gå ikke glip af en betting bonus på op til 2000 DKK. Oprettelse er meget nemt og tager kun få minutter. For tage brug af den nævnte velkomstbonussen skal du åbne konto for første gang hos NordicBet. Dernæst skal du mindst indbetale et beløb på 100 DKK – et indskud på op til 2000 DKK vil være kvalificere til en bonus på op til 100%. Efter at du har oprettet dig og indbetalt dit ønskede beløb er du nødt til at gå til din konto øverst til højre, klik på “Mine bonusser” og find din indbetalingsbonus. Klik “Gør krav på denne bonus”, vælg bonusbeløb, og klik “Aktiver”. Efterfølgende vil du være klar til at starte dit spil hos NordicBet.

 
For at sikre fair spil, skal bonussen gennemspilles 6 gange til en odds på 2.00 eller højere, før en udbetaling kan gennemføres. Bonussen udløber efter 60 dage, såfremt gennemspilningskravene ikke er opfyldt imidlertid.

 
Selvom du har rimelig høj odds for gennemspilning er Nordicbet velkomstbonus en meget seværdig bonus som du helt klar burde se nærmere. Især hvis du går op i dansk fodbold er NordicBet den perfekte bookmaker for dine behov. På kræfterne hos NordicBet og ny en fantastisk velkomstbonus samt Danmarks bedste betting app.

forrige artikel
Spil på herre håndbold hos betfair
næste artikel
Få ekstra bonus til U21 Danmark mod Italien