onsedetting nyheder

Rundens kamp: OnsideBetting booster oddset på OB – AGF

Rundens kamp er i denne uge 14. rundes sidste kamp, da OnsideBetting denne gang har valgt at køre sin faste bonus odds på OB – AGF.

Her skruer OnsideBetting op for oddset på kampen, så man kan få Danmarks bedste fodbold odds på opgøret mellem OB og AGF.

Vi ser i den forbindelse på de respektive odds på OB – AGF og kommer med en optakt til kampen, inden vi selvfølgelig også er ude med et spilforslag på Superliga-kampen.

OB - AGF odds fodbold odds OnsideBetting rundens Superliga-kamp
© OnsideBetting

OB – AGF odds med OnsideBetting

OnsideBetting vælger hver runde en enkelt kamp i Superligaen, hvor de med et lille odds boost lover det højeste odds på 1X2 på kampen.

Denne gang er valget faldet på rundens sidste kamp, som spilles mandag. Her er OnsideBetting ude med en oddsfordeling på 1X2, der hedder 2.50 / 3.60 / 3.05.

Sammenligner vi med en udvalgt række af de øvrige bookmakere i Danmark, så ligger oddset her op til 0.20 højere end hos de øvrige bookmakere. Du kan nærmest sige, at du dermed får en gratis bonus med de forhøjede odds.

Du finder markedets højeste odds på OB – AGF enten via rundens kamp-genvejen på OnsideBetting eller ved at finde bookmakerens Superliga odds.

OB – AGF optakt

OB og AGF tørner sammen for anden gang – og dermed også sidste gang i denne sæsons grundspil. De to klubber delte det første opgør mellem sig, hvor kampen endte 2-2 efter en scoring i tillægstiden af OB’s Moses Opondo.

Mens OB hentede den første sejr i tre kampe, da de efter forlænget spilletid sendte FC Nordsjælland ud af pokalturneringen, så endte den forlængede spilletid med at give AGF deres tredje nederlag i fire kampe.

Det ændrer dog ikke på, at begge klubber ligger lige efter top seks-klubberne. Med en sejr kan et af holdene, hvis Brøndby taber, spille sig á point med netop de danske mestre på sjettepladsen.

Så kampen gælder i den grad om at hænge på top seks, når OB og AGF tørner sammen i rundens kamp hos OnsideBetting.

OB – AGF spilforslag med OnsideBetting

Efter fem AGF-sejre i træk er de seneste to kampe mellem OB og AGF endt uafgjort. Østjydernes seneste formkurve gør dog, at det er svært at se, at det skal blive til en AGF-sejr i denne omgang.

Spilforslaget bliver derfor et 1-tal herfra på en OB-sejr til odds 2.50 hos OnsideBetting.

Den danske bookmaker giver lige nu en OnsideBetting bonus til nye spillere på 100 procent op til 500 kr., når du foretager din første indbetaling. Bonussen og indbetalingen skal hver omsættes seks gange til minimum odds 1.50, før bonussen kan udbetales.

Oddsene er opdateret torsdag den 28. oktober kl. 12:00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.

About the author

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.
forrige artikel
Spil med 0% margin hos Danmarks nye bookmaker Marathonbet!
næste artikel
Spil 500 kr. risikofrit på 4. runde i CL, EL og ECL