nyheder

Odds 13.00 på FCM i Champions League

Betfair byder på lidt ekstra gevinst til odds spillere, som ønsker at spille på kvalifikationen til Champions League. Hvis du er ny kunde så får du ekstra høje odds, hvis FC Midtjylland går hele vejen i gruppespillet. Alt hvad det kræver er at sætte 100 kr. på FCM, så får du odds 13.00 og 1000 kr. i velkomstbonus.
 

Betfair odds bonus til FCM's Champions League Kval
© Betfair

 

Kæmpe odds på FCM

Betfairs odds bonus er for nye kunder, som er over 18 år og åbner en konto i Betfair sportsbook – altså ikke spillebørsen. Hvis du benytter bonuskoden ZAB414 ved sign-up hos Betfair, så får du odds 13.00 ved væddemål på at FC Midtjylland når i Champions League gruppespillet.
 
Dette forhøjede odds gælder kun for 100 kr., og hvis det går hjem, så får du udbetalt gevinsten op til det normale odds med det samme, og differencen op til det forhøjede odds udbetales som en freebet bonus. Hvis ikke du rammer dit bet, så får du op til 100 kr. retur, som en freebet odds bonus.
 
Sign-up med Bonuskoden ZAB414
 

Eksempel på freebet bonus

Lad os sige at du har åbnet en Betfair-konto, benyttet ovenstående bonuskode og væddemålet går hjem. Det normale odds på at FCM når CHL gruppespillet er i skrivende stund 5.00. Du får således udbetalt en gevinsten 100 x 5.00 = 500 kr. med det samme. Difference op til odds 13.00, altså 800 kr., udbetales efterfølgende som en freebet odds. Ved freebets er det kun gevinsten af ens bet, og ikke selve indsatsen, der udbetales.
 

5 x 200 kr. freebet velkomstbonus

Udover det forhøjede odds, så får nye kunder også op til 1000 kr. i freebets ved sign-up med Betfairs bonuskode ZAB414. For hver femte 100 kr. bet, som du sætter på odds 1.40 eller derover modtager du et gratis væddemål på i alt 200 kr.
 

Nemt første skridt

FC Midtjyllands mesterhold har fået en yderst attraktiv modstander i første kvalifikationsrunde. Lincoln Red Imps er et semi-professionelt fodboldhold fra mikro-staten Gibraltar, og der vil således være rigtig gode muligheder for dansk avancement. FCM er i den såkaldte mester-række i CHL-kvalifikationen, og får derfor også lidt lettere modstandere i sidste kvalifikationskamp. Den svære kamp er play-off inden selve gruppespillet, hvor modstanderen – hvis de kommer så langt – kan risikere at hedde Manchester United eller Valencia.
 
Første kamp spilles den 14. Juli kl. 19.30 på MCH Arena imod Lincoln Red Imps.
 
Hvis du ikke er interesseret i Betfairs forhøjede odds til kampen og fortrækker ét stort freebet, så kan du også få en Betfair velkomstbonus i form af et 1000 kr. velkomstbonus.

Om forfatteren

forrige artikel
Se Tour de France via Unibet
næste artikel
Cash-Back Bonus til FCM-kampen