nyheder

Odds 5.00 på Dansk sejr over Spanien i Håndbold

Efter sejren over Island har Unibet fået VM-feber og giver alle deres kunder et fantastisk odds 5.00 på Danmark, hvis de vinder over Spanien i kvartfinalen ved VM håndbold i Qatar. Spil 100 kr. inden kampen, og hvis Danmark slår vores onde ånd fra Spanien, så modtager du Unibets odds bonus til håndbold VM.
 

Unibet VM Odds Bonus
© Unibet odds bonus

 
For at få Unibets super odds på dansk sejr skal du først være medlem, og nye kunder får 1000 kr. i velkomstbonus. Hvis du er medlem kan du finde deres odds bonus under Unibets kampagneside.
 

Unibet booster dine VM håndbold odds

Unibets odds bonus på 5.00 gælder kun for bets på 100 kr. placeret inden kampen på 1X2 markedet. Du kan sagtens spille mere end 100 kr., men du får kun odds 5.00 på den første hundredekrone seddel. Så hvis du tror på at Danmark kan revanchere os imod Spanien til håndbold VM så boost dit odds til 5.00. Unibet har desuden en odds konkurrence til VM i håndbold med en samlet gevinst på 40.000 kr., som er værd at deltage i!
 

Sådan får du Unibets VM odds boost

  • Hvis du endnu ikke har en konto hos Unibet skal du åbne én, og for tiden får nye kunder 100 % bonus på første indskud.
  • Spil 100 kr. pre-match på dansk sejr, og hvis det går hjem, så modtager du gevinsten på det normale odds med det samme, og resten af gevinsten modtager du som en odds bonus.
  • Så hvis f.eks. Danmark vinder til odds 2.00 og du har spillet 100 kr., så modtager du 2.00 x 100 = 200 kr. med det samme. De resterende (5.00 x 100) – 200 = 300 kr. modtager du som en odds bonus.
  • For at få udbetalt din bonus skal du gennemspille beløbet 5 x til minimum odds 1.40 på sport.

Unibet kører desuden med en attraktiv odds konkurrence, hvor de fem bedste odds spillere modtager 40.000 kr. Vi har også samlet 3 velkomstbonusser, som er oplagte til VM i håndbold og på bonus-betting.dk har vi desuden massere af odds bonusser fra de dansk bookmakere.

Om forfatteren

forrige artikel
Betsafe: Gratis bet på Rungsteds kampe i ishockeyligaen!
næste artikel
Betsafe Super Bowl odds bonus: Gratis bet ved overtime