nyheder

Odds 5.00 på Real Madrid sejr!

Returopgøret i Champions League kvartfinalerne står for døren og den velkendte Champions-sang vil endnu engang fylde stadions og stuer. Til denne anledning giver bookmakeren Betfair ekstra høje odds og 1000 kr. freebet til nye danske kunder, som spiller på det spanske topbrag imellem Real Madrid og Atletico Madrid.
 

Bet hos Betfair
© Betfair

 

Betfair super odds på Champions League

Betfairs odds tilbud til Champions League kvartfinalebraget mellem Real Madrid og Atletico Madrid er forbeholdt nye kunder. Spil 100 kr. på kampen, og hvis du vinder, så modtager du gevinsten på det normale odds med det samme. Differencen mellem det boostede odds og det normale odds udbetales som en freebet bonus. Hvis dit bet fejler, så tilbagebetaler Betfair 100 kr. som et freebet.
 
Real Madrid [5.00] – [12.00] Atletico Madrid
 
Sign-up op hos Betfair og brug bonuskoden ZAB108!
 

Eksempel på Betfair Bonus

Du sætter 100 kr. på Atletico Madrid til odds 12.00. Væddemålet går hjem, og du får nu udbetalt gevinsten for det oprindelige odds (4.75 i skrivende stund) 475 kr. med det samme og resten (725 kr.) udbetales som en freebet odds bonus.
 

1000 kr. freebet oveni

Udover de høje odds på kampen, så giver Betfair også 5 x 200 kr. i freebet. For hvert 100 kr. single spil på minimum odds 1.50 modtager du ét 200 kr. freebet. Den maksimale freebet odds bonus er 1000 kr.
 
Hvis du allerede er kunde hos Betfair, så tjek også nogle af de andre gavmilde velkomstbonusser fra Danske Bookmakere.

Om forfatteren

forrige artikel
Vind en luksustur til Champions League Semifinale
næste artikel
Gratis 100 kr. bet på Randers – FCK