nyheder

Spil 50 DKK og vind på FC Bayern vs. Liverpool!

En nu uge er startet og vi ser i dag på et tilbud der er kommet ind fra 888sport.dk. Spil med en utrolig god betting bonus på den kommende UEFA Champions League kamp mellem FC Bayern og FC Liverpool. Det er retur kampen i ottendedelsfinalerne og vi kan glæde os til en rigtig god kamp. Begge hold ligger i topfeltet af deres liga og mange verdensstjerne spiller på begge hold – vi glæder os til en rigtig god omgang fodbold. Som ny kunde har du mulighed for at score forhøjede odds til denne kamp. Spil på kampen som dit første væddemål og få utrolig høje odds på både Bayern og Liverpool. Hvad venter du på? Kampen spilles onsdag d. 13.03. kl. 21:00 dansk tid i Allianz Arena i München.
 

Super odds 888sport FC Bayern vs. Liverpool
© 888sport

 

Venter der en ny overraskelse?

Dagens 888sport bonus giver dig mulighed for at score super odds som svarer til de kendte forhøjede odds hvis du spiller på enten Bayern eller Liverpool som dit første væddemål. Du skal blot oprette dig som ny bruger med bonuskoden og efterfølgende er du klar til at komme i gang med din bonus. Kampen byder på meget og vi kan glæde os til en rigtig god omgang fodbold. De forigge kampe har allerde vist at der kan ske alt i denne år UEFA Champions League. Hvem tror du på? Få glæde af denne bonus og spil som ny eksklusivt med super odds og 100% velkomstbonus på denne topkamp.
 

Spil på Bayern vs. Liverpool!

 

Er du klar til denne topkamp?

Denne odds bonus giver dig mulighed for at vinde stort når du spiller dit første væddemål på denne kamp. Gå hjem med en utrolig høj gevinst på op til 1050 DKK med en indsats på blot 50 DKK. Lyder dette ikke utroligt? Spil enten en sejr til Bayern eller Liverpool som dit første væddemål og få glæde af denne odds bonus. Derudover har du eksklusivt som ny kunde mulighed for at gavne af en velkomstbonus på 100% op til 1000 DKK. Hvad venter du på? Spil med det samme hos 888sport og få din bonus med hjem til kommende UEFA Champions League kamp mellem FC Bayern og FC Liverpool!
 
Sådan gør du:

  • Opret dig som ny kunde hos 888sport.dk
  • Burg koden 100BONUS for at modtage din velkomstbonus på op til 1000 DKK
  • Spil på nævnte kamp mellem Bayern og Liverpool som dit første væddemål
  • Modtag utrolig høj gevinst som ny kunder!

 

Ny 888sport velkomstbonus

Som nævnt har du mulighed for at bruge både tilbuddet om de forhøjede odds og tilbuddet om forhøjede odds. Velkomstbonussen er endda blevet ændret lidt således at du kan få endda mere ud af din betting oplevelse. Husk at bruge bonuskoden 100BONUS for at gavne af super odds og en velkomstbonus på op til 1000 DKK. 888sport.dk giver dig 100% oveni i din første indbetaling op til 1000 DKK. Opret med koden og du får 100 % i bonus op til 1000 kr. når første indbetaling er gennemspillet én gang til odds 1.5 eller mere. Efterfølgende bonus på op til 1000 DKK skal omsættes 6 gange til minimum odds 1.5 iden du kan udbetale. Hvad venter du på? Start med at spille hos 888sport direkt med det samme.
 

Sign-up her!

Om forfatteren

forrige artikel
Er du klar til FC Bayern vs. Liverpool?
næste artikel
888sport: Schweiz vs. Danmark - EM 2020!