nyheder

Forhøjedes odds hos betfair – Europa League FC København

På torsdag møder de danske mestre fra FC København Sheriff Tiraspol fra Moldova. Hjemmeklubben er på mange måder Moldovas FC København. Ser man blot på præstationerne er der ingen klubber i landet, der er bare i nærheden af at kunne matche dem på fodboldbanen. Sheriff Tiraspol blev stiftet i 1997 og vandt sit første nationale mesterskab i 2000. Lige siden har de vundet alt på hjemmelige plan og er aktuelt på god vej mod det 16. mesterskab i træk. Pt. ligger klubben på første plads og det er blevet til ni sejre og to uafgjorte i 11 kampe. Klubben varmede op til opgøret mod FC København med en iøjefaldende 6-3-sejr over Dacia i weekenden. Det første opgør i Europa League-gruppespillet mod FC Zlin fra Tjekkiet endte 0-0. Dette gør det dog ikke nemmere at sammenligne hvilket niveau Sheriff har i forhold til FC København. Det tætteste, man kommer, er at opgøret med FK Qarabag, som både Sheriff og FCK mødte i Champions League-kvalifikationen i denne sæson. FC København tabte 0-1 ude og vandt 2-1 hjemme, lykkedes det FC Sheriff at få 0-0 i Aserbajdsjan, hvorefter det blev til et

 

Tror du på FC København?

Alt i alt kan vi glæder os til endnu en Europa League aften med FC København. Selvom Sheriff Tiraspol ikker på samme niveau som modstanderne fra Champions League glæder vi os til en god omgang bold fra Moldova. Tror du på FC København?

 
Hvis du gør dette har betfair lanceret et seværdig tilbud til alle nye kunder der tilmelder sig betfair. Hvis du ikke allerede har oprette bruger hos betfair og stadig er på udgik efter en ny bookmaker kan vi anbefale at du ser nærmere på vores side. Vi sammenligner alle bookmaker og har en detaljeres vurdering og anbefaling af næsten af tilbud. Sammenlign på siden og vær klar til dit næste kup.

 

Forhøjedes odds hos betfair
© Betfair

 
I denne omgang kan du score en forhøjede odds på hele 8.0 hvis FC København formår at vinde på udebane mod Sherrif Tiraspol. Du for en dejlig odds boost fremfor de alm. 2.40 som du ellers for hvis du spiller på at FC København slår Tiraspol. Tilbuddet gælder alle nye kunder og er yderst seværdig. Fantastisk odds på en udebane sejr til de danske mestre FC København.
 
Det er meget enkelt at tage tilbuddet i brug. Efter ganske få skridt har du chancen for at tage brug af dette eksklusivt tilbud til alle nye kunder.
 

 

Se hvordan du gør:

  • Start med at oprette dig med koden ZFBJVO og spil på at FCK slår Tiraspol i nævnte kamp.
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp. (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK (!!!) vil tælle til det forhøjede odds)
  • Vinder FC København, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales på din bonuskonto.

Bonussen skal efterfølgende kun gennemspilles én gang til min. odds på 1.5 i løbet af 90 dage. Du kan dermed vinde stort med hjælp af betfairs forhøjede odds.

 

Betfair velkomstbonus på op til 2.000 DKK

Opret dig i dag med bonuskoden ZSKACO og betfair giver dig op til 2.000 DKK i startbonus. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair bonus som er på op til 2.000 DKK.

 

forrige artikel
Gratis LiveBet – spil Champions League hos Nordicbet
næste artikel
Vind 750.000 DKK i kontanter hos bwin.dk - tilmed idag spil direkte