nyheder

Odds bonus hos betfair – spil FC Barcelona mod Olympiakos

Ugen er klar til UEFA Champions League og vil glæder os til at komme i gang med europæisk topfodbold. På onsdag er det Barcelona der byder velkommen til Ernesto Valverdes es-klub, Olympiakos. Hjemmeholdet der har vist der uhyre gode form i de første kampe mod Juventus og Sporting er umiddelbart favorit til dette opgør. Det ser ud til at Messi og Co nok vil score en del mål mod græske mester. Olympiakos har indtil da ikke kunne få point på kontoen i gruppe D og ligger dermed i bunden. Holdet har derudover fået 5 mål i to kampe og nu møder man målmaskinerne fra Barcelona. Selvom Barcelona stadig må undvære Ousmane Dembélé med en alvorlig skade er der ingen står tvivl om hvem der vinder opgøret på onsdag. Holdet har været suveræne hjemme på Camp Nou, indtil da har catalanerne hentet to femmålssejre, to tremålssejre og en tomålssejr og det ser ud til at vi kan glæde os til målfest på onsdag.

Bliver der målfest på Camp Nou?

Betfair, som både er officielle bettingpartner for FC Barcelona men som vi også kender som partner i Brøndby IF, giver forhøjede odds eksklusivt til alle nye kunder. Betfair lancerer jævnligt tilbud om forhøjede odds men i dette tilfælde er det næsten ren gave pga. Barcelona styrke. Har du ikke allerede oprette bruger hos Betfair giver det god mening at se på vores odds sammenligning af odds bonus. Vi sammenligner alle bookies på det danske marked og giver dig den bedste overblik over de tilbud og kampagner der er tilgængelig. Hvis du sammenligner på vores side vil det være i øjne faldene at Betfair ligger i tops når det gælder velkomstbonus, sportsbook, live-odds og kundeservice. I denne uge kan du få forhøjede odds på kampen mellem FC Barcelona og Olympiakos, scor odds på 4.0 fremfor de alm. 1.05 hvis Barcelona vinder på hjemmebane. Betfair er uden tvivl en super god bookmaker og hvis du sammenligner med de andre på vores side vil du hurtigt se deres kvalitet.
Tag chancen og opret ny bruger hos betfair og gå ikke glip af dette tilbud.

FC Barcelona odds bonus Olympiakos
© Betfair

Spil hos betfair og få forhøjede odds

Det er meget enkelt at tage tilbuddet i brug. Efter ganske få skridt har du chancen for at tage brug af dette eksklusivt tilbud til alle nye kunder.

Se hvordan du gør:

  • Start med at oprette dig med koden ZFBJWB og spil på at FC Barcelona vinder i nævnte kamp.
  • Spil maks 100 DKK på nævnte kamp. (Du kan godt spille mere, men kun 100 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder hjemmeholdet, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en odds bonus.

Efterfølgende bonus skal kun gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage. Du kan dermed vinde stort med hjælp af betfairs forhøjede odds.
Er du hellere på udgik efter en fantastik startbonus? Odds bonus sammenlign på vores side og se hvad dit bedste valg er.

Betfair velkomstbonus på op til 2.000 DKK

Opret dig i dag med bonuskoden ZSKACO og betfair giver dig op til 2.000 DKK i startbonus. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair bonus som er på op til 2.000 DKK.

forrige artikel
Bwin giver dig 100 DKK freebet! Brug på alt sport
næste artikel
Vind op til 750.000 hos bwin – Spil predictor!