nyheder

Odds bonus hos Betfair! Kan Tottenham slå Swansea?

Det er næsten som om Premier League aldrig holder pause. Hvoriblandt den danske Liga stadig er i vinterpausen og nyder ferien forstætter den engelske Premier League allerede de kommende dage! I denne omgang sætter vi fokus på kampen mellem bundhold Swansea City og Tottenham Hotspurs. Waliserne som har fået ny manager med Carlos Carvalhal er tvunget til at få samlet de første point! Holdet ligger sidste plads i ligaen og er allerede 5 point bagud pladsen der forbliver i Premier League. Men kan der bliver point mod Tottenham? Selvom man møder Spurs på hjemmebane på Liberty Stadium er det tvivlsomt om ”The Swans” kan stille op mod Harry Kane m.m. Glæd dig til en god omgang Premier League fodbold og spil hos betfair.dk! Betfair giver dig i denne kamps anledning forhøjede odds på 8.0 hvis udeholdet vinder mod Swansea City!
 

Swansea vs. Tottenham Odds Bonus Betfair
© Betfair

 

Gå ikke glip af din odds bonus

Der er nok ikke mange der regner med point til hjemmeholdet i dette opgør. Derfor er det absolut seværdig at du som ny kunde kan glæde dig over en forhøjede odds på dejlige 8.0 hvis Tottenham slår Swansea. Betfair er en bookmaker som byder på mange tilbud til både nye og eksisterende kunder. Hvis du ikke allerede har oprettet bruger, kan vi anbefale at se på nærmere på vores odds bonus sammenligning for at få et grundig overblik. Du vil meget hurtigt se at Betfair er en af de foretrukken bookmaker i Danmark. Mange tilbud, høje odds, gode gennemspilningskrav er kun få ting der er med til at vi med god sammenvittighed anbefaler Betfair som bookmaker. Hvad venter du på? Opret i dag og gå ikke glip af forhøjede odds hos Betfair!
 
Betfair som vi har omtalt de seneste gang på grund af deres dejlige Betfair velkomstbonus har lanceret et tilbud til alle nye kunder der tilmelder sig Betfair. Hvis du er på udgik efter en ny bookmaker og du allerede har sammenlignet grundigt på vores hjemmeside vil du nok ikke komme forbi af dette fantastiske tilbud.
 

Spil hos betfair og få forhøjede odds

Det er meget enkelt at tage tilbuddet i brug. Efter ganske få skridt har du chancen for at tage brug af dette eksklusivt tilbud til alle nye kunder.
 

 

Se hvordan du gør:

  • Start med at oprette dig med koden ZFBJXW og spil på en sejr til Tottenham i Premier League-kampen mod Swansea
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp. (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder Tottenham, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en bonus.

 
Efterfølgende bonus skal kun gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage. Du kan dermed vinde stort med hjælp af betfairs forhøjede odds.
Er du hellere på udgik efter en fantastik betting startbonus? Odds bonus sammenlign på vores side og se hvad dit bedste valg er.

 

Betfair velkomstbonus på op til 2.000 DKK

Opret dig i dag med bonuskoden ZSKACO og betfair giver dig op til 2.000 DKK i startbonus. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair bonus som er på op til 2.000 DKK.

 

forrige artikel
Freebets og bonusser: LeoVegas Football Club!
næste artikel
Vender United tilbage på rette spor? Spil på United vs. Derby!