nyheder

Forhøjet odds på Caroline! 12.0 på dansk sejr i Australien!

Om ikke længe starter Australian Opens damesingle-finale og betfair har gjort det igen!
Hos betfair for du utrolig tilbud om forhøjede odds til denne finale mellem de to tennis stjerner! Betfair byder på rigtig gode tilbud til både nye og eksisterende kunder og hvis du ikke allerede har oprettet bruger, burde du se på vores odds bonus sammenligning her på siden. Betfair som helt klart tæller vores favorit er uden tvivl en bookmaker som vi anbefaler med god samvittighed. Hvis du ikke allerede har oprettet bruger hos betfair burde du se nærmere på vores bonus sammenligning her på siden. I dag vil dog se nærmere på tilbuddet om forhøjedes odds til damesingle finalen mellem Wozniacki og Halep!
 

Betfair Super Odds Australian Open
© Betfair

 

Hvem vinder første Grand Slam?

Kampen på lørdag er ikke kun kampen om første Grand Slam titel i år men også kampen om første pladsen i verdensranglisten. Glæd dig til en omgang verdensklasse tennis mellem Caroline Wozniacki og Simona Halep. I anledning af denne kamp kan du score fantastik odds på 12.0 hvis Caroline slår Halep! Vi har allerede flere gange her på siden skrevet om de forhøjede odds tilbud som betfair jævnlig lancerer for deres nye kunder. Hvis man ser nærmere på tilbuddet er det i bund og grund ekstra odds bonus på udvalgte kampe. I dette nævnte opgør for du en odds på 12.0 fremfor de alm. 2.25 som du ellers ville få hvis du spillede på en sejr til Caronline. Tilbuddet går hyppigt ud på at du skal oprette dig som ny bruger og dermed kvalificere dig til at spille på de forhøjede odds.
 

Få din odds bonus

Det er faktisk meget enkelt at tage tilbuddet i brug. Efter ganske få skridt er du allerde klar til at nyde dine forhøjede odds fra betfair.

  • Start med at oprette dig med koden ZSAJ48 og spil på en sejr til Wozniacki i kampen mod Halep
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp. (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder Caroline, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

 
Husk at hvis du vinder udbetaler betfair din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto. Dvs. indsats x alm. odds – indsats x forhøjede odds = bonus.
Bonussen skal gennemspilles en gang til min. odds på 1.50 indenfor 90 dage.
 

1.000 DKK velkomstbonus hos betfair

Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.

 

forrige artikel
Price boost på Australian Open 2018!
næste artikel
Spil FC Chelsea vs. AFC Bournemouth hos betfair!