3 odds bonusser til Champions League – nemt og ligetil!

Kick-off i Champions League er lig med odds bonus fra danske bookmakere. Det vrimler med odds bonus på Champions League, og vi har samlet tre, som er nemme og ligetil. Unibet giver en overtids bonus, NordicBet giver en second chance bonus og Bet365 giver en akkumulationsbonus. Se desuden en liste over aktuelle odds bonusser hos danske bookmakere, som snildt kan benyttes på at gøre første runde i Champions League en tand mere spændende.
 

Unibet Bonus – Overtidsforsikring

Glem alt om at bryde sammen, når det afgørende mål falder i overtiden. Unibets odds bonus og overtidsforsikring på Champions League sikrer at du ikke mister din gevinst på et mål scoret efter 90. minut på et pre-match bet. Du kan spille på resultatet (korrekt score), Halvleg/fuldtid (kombinationsspil mellem udfaldet af begge halvlege), Første Målscorer eller Sidste Målscorer. Champions League kunne også være en udmærket anledning til at afprøve Unibets 100 kr. freebet mobilbonus.
 

Unibet Champions League Bonus
© Unibet – Odds bonus på Champions League

 

Bet365 Bonus – Akkumulationsbonus

Spil på en kupon med tre kampe eller flere, og så kvitterer Bet365 med en akkumulations odds bonus på dine europæiske kampe, herunder Champions League. Hvis du vinder på en tripler modtager du 5 % i odds bonus, men hvis du derimod scorer 14 kampe rigtigt på Champions League, Premiere League, Serie A og Bundesligaen, så fordobler du din gevinst. Bet365’s odds bonus gælder kun på resultat – fuldtid. Bet365 tilbyder desuden en mobilbonus på op til 500 kr.
 

NordicBet Bonus – Second Chance Bonus

NordicBet giver dig en ekstra mulighed for at ramme dine Champions League kampe med en tilbagebetalings bonus på to af de største kampe i første runde af Champions League. NordicBet, som også tilbyder en 1000 kr. velkomstbonus til nye kunder, giver en fornuftig og ligetil odds bonus på Champions Leagues bedste kampe. I nedenstående matches giver NordicBet en cash-back Champions League Bonus.
 

NordicBet Champions League Bonus
©NordicBet – Second Chance odds bonus på Champions League

 

Dortmund-Arsenal: Arsenal holder nullet

Hvis Arsenal formår at holde nullet i topkampen imod Borussia Dortmund, så kan du få tilbagebetalt dit pre-match bet. Alt hvad du skal gøre er blot at spille på kampen, første målscorer, korrekt resultat, halvleg/fuldtid eller stillingen efter 1. Halvleg. Hvis Arsenal forhindrer Dortmund i at score, så kan du få din indsats på op til 500 kr. refunderet.
 

Bayern München– Manchester City: 4+ mål i kampen

4+ mål i Bayern München– Manchester City! Lav et pre-match væddemål på kampen, på første målscorer, korrekt resultat, halvleg/fuldtid eller stilling efter 1. Halvleg, og hvis der bliver scoret 4 mål eller derover, så refunderer NordicBet din indsats op til 500 kr. Der blev scoret ni mål tilsammen i klubbernes to forrige kampe.

Om forfatteren

forrige artikel
Spil Champions League på oddset med 1000 kr. Tipico bonus!
næste artikel
Betsafe elsker K-Mag! Formel 1 odds bonus på op til 500 kr.