nyheder

FA Cup: Bonus til Liverpool – West Ham

Denne weekend står i FA Cuppens tegn i England. Lørdag spilles 13 kampe i den mest prestigefyldte pokalturnering i Storbritannien. En af de kampe er mellem Premier League mandskaberne Liverpool og West Ham, og bookmakeren Betfair tilbyder en ekstra bonus til netop den kamp.
 

Betfair FA Cup Bonus
© Betfair

 
Liverpool kvalificerede sig allerede i midt-ugen til finalen i Carling Cuppen, men det krævede dog straffesparkskonkurrence inden de kunne sikre sig finalebilletten på bekostning af Stoke City. Lørdag skal Klopp’s tropper så på endnu en pokal-opgave, når West Ham kommer på besøg.
 
Hvis du vil sætte et bet på kampen, og få lidt ekstra spænding til denne weekends FA Cup, så tilbyder Betfair et forhøjet odds. Det kræver dog at du er ny kunder og åbner din første konto.
 

Odds 4.00 på Liverpool sejr

Tilbuddet gælder som sagt kun nye kunder, og således sikre du dig de høje odds.

  1. Åben en Betfair konto og brug bonuskoden ZSKCWZ
  2. Spil 100 kr. på Liverpool pre-match
  3. Hvis Liverpool vinder, så får du forhøjet odds til 4.00

Det normale odds på Liverpool er i skrivende stund 1.95, så der er tale om en fordobling af oddset. Betfairs odds bonus gælder kun for en indsats på op til 100 kr., og hvis du vinder, så får du udbetalt det normale odds med det samme og differencen mellem det normale og det forhøjede odds udbetales som en freebet token.
 
Skulle du være så uheldig at tabe dit væddemål, så udbetaler Betfair din indsats på 100 kr. som et freebet. Du kan med andre ord ikke tabe ved at spille på Liverpool.
 

1000 kr. i freebet ved sign-up

Udover det forhøjede odds, så tilbyder Betfair også op til 1000 kr. i freebet bonus, når du åbner en betting konto. For hvert 5. Single bet til en værdi af 100 kr. placeret på odds 1.50 eller mere modtager du et gratis 200 kr. freebet. Dette kan du gøre i alt 5 gange indenfor 30 dage og dermed tjene 1000 kr. i freebet bonus.

Om forfatteren

forrige artikel
888sport: Få bedste odds til Barca - Atl. Madrid
næste artikel
200 kr. Freebet til Leicester – Liverpool