nyheder

Odds bonus på Manchester City – Manchester United

Scandic Bookmakers og Stig Tøfting tror på et målrigt Manchester-derby, og du får et gratis bet på 4 mål eller derover i Manchester City-Manchester United. Hvis der scores under 3.5 mål på Etihad Stadium, så giver Scandic Bookmakers pengene retur som en odds bonus.
 
Sidste sæson vandt Manchester City samlet 7-1 over Manchester United i deres indbyrdes opgør i Premier League. Manchester mandskaberne ligner dog ikke sig selv i år. United lukker massere af mål ind, men scorer til gengæld også en del, og City har ikke vundet de sidste tre kampe. Tøffes top tip er en odds bonus til kunder hos Scandic Bookmakers, så hvis du vil prøve denne gratis odds bonus, så er det en god ide at tilmelde dig Scandic Bookmakers og benyt dig af deres 100 % velkomstbonus.
 

Tøffe tipper Man C. - Man U.
©Scandic Bookmakers odds bonus på Man C. – Man U.

 
I denne sæson har Manchester City scoret 2 mål per kamp hjemme på Etihad Stadium, og United har i 4 udebaneopgør scoret 6 mål. Så statisk set rammer Tøfting og Scandic Bookmakers plet med 3.5 mål i kampen, men spørgsmålet er hvilken vej dette intense Manchester-derby vipper. I skrivende stund giver Scandic Bookmakers odds 2.65 på over 3.5 mål i Manchester City vs. Manchester United.
 
Hvis du selv vil opleve et af de helt store derbyer i Premier League, så har Scandic Bookmakers i øjeblikket en odds konkurrence, hvor du kan vinde en tur til Old Trafford og se Manchester United – Liverpool.
 

Scandic Bookmakers odds bonus på Man C. – Man U.

  • Meld dig til hos Scandic Bookmakers og få 750 kr. velkomstbonus. (Hvis du er medlem, så spring dette skridt over)
  • Placer et væddemål på over 3.5 mål i Manchester City – Manchester United, hvis væddemålet ikke går hjem, så får du udbetalt din indsats som en odds bonus. Det er altså et gratis bet.
  • Væddemålet er pre-match, skal være mindst 50 kr. og det maksimale bonusbeløb er 100 kr.
  • Bonussen skal gennemspilles én gang til minimum odds 1.50 indenfor 60 dage.
forrige artikel
NBA odds bonus på en triple kupon
næste artikel
Betsafe Formel 1 Odds Bonus på USA’s Grand Prix