nyheder

25 % odds bonus på femlinger – sidste runde i 2014

Med undtagelse af Premier League så tager de store europæiske fodboldligaer snart på juleferie. Sportingbet giver en ekstra odds bonus på 25 %, hvis du rammer en kupon med 5 kampe fra de snart ferieramte ligaer. Så benyt chancen og spil på de sidste kampe i 2014 fra La Liga, Bundesligaen og Serie A – og få oveni købet en odds bonus på dine kombi odds.

Sportingbet femlinger odds bonus

Sportingbets 25 % odds bonus på en kupon med fem bets er forbeholdt kunder hos Sportingbet, så hvis ikke du har en konto, så kan du melde dig til og samtidig få en 750 kr. velkomstbonus. Til Sportingbets bonus på femlinger gælder kun spil på 1X2-markedet, og kampene på kuponen skal have et minimumsodds på 1.50. Maksimum bonus er 500 kr. og man skal minimum satse 50 kr. på sin odds kupon.

Sportingbet odds bonus
© Sportingbet odds bonus

De sidste kampe at vælge imellem

Sportingbets ekstra 25 % på en vindende kupon med 5 kampe varer til og med 31. December, så det passer lige med at man kan nå de sidste kampe i de store Europæiske ligaer. Tilbuddet gælder nemlig kun Premier League, Superligaen, Serie A, Ligue 1, Æresdivisionen, La Liga og Bundesligaen. Med undtagelse af Superligaen, som for længst er gået på ferie, og Premier League, som traditionen tro ikke holder ferie, så er den kommende weekend sidste runde inden spillerne går på juleferie. Hvis du vil benytte dig af en 25 % odds bonus på en femlinger kupon, så skal du have en konto hos Sportingbet, og hvis du er ny kunde giver de desuden en velkomstbonus på op til 750 kr.

På bonus-betting.dk kan du sammenligne odds bonusser fra danske bookmakere, og finde en der passer til dine behov.

Om forfatteren

forrige artikel
Bet365: Gratis live bet på Man United – Liverpool
næste artikel
Peter Schmeichel og Tipico ønsker glædelig jul