Odds Bonus til EM 2016

Europamesterskabet i fodbold 2016 venter lige om hjørnet, og her hos os sidder vi naturligvis klar til intenst at følge de mange spændende kampe i slutrunden. Mange hold som vi stort set ser til hver en slutrunde er med, men også mindre nationer, som aldrig har deltaget eller som kun tidligere har gjort mindre væsen af sig i slutrundesammenhæng, er med i år. Her på bonus-betting.dk får du det fulde overblik over odds bonus til EM 2016 samt de seneste tilbud og kampagner fra de danske bookmakere.
 
Deltag i Tipicos store EM 2016 odds konkurrence helt gratis – klik på billedet herunder NU!
 

vind fantastiske praemier hos Tipico på EM i fodbold 2016
© Tipico

 

Betting med bonus til EM 2016

Allerede inden EM kvalifikationen var overstået og deltagerne på plads havde bookmakerne EM tilbud og bonusser til danske odds spillere. For eksempel kan du lige nu vinde hele 1.000.000 EURO hos Tonybet når du placerer odds væddemål på EM 2016!. Du kan således med garanti finde masser af odds bonusser til EM 2016, så hvis du har planer om at sætte et bet til Europamesterskabet i Frankrig, så tjek bonus-betting.dk bonus nyheder for de seneste EM bonusser og tilbud fra danske bookmakere.

EURO 2016 logo
© UEFA.com

 
Storfavoritter til titlen må – som sædvanligt – være Tyskland, Frankrig og Spanien. Men vi har også spændende nye hold med, som for eksempel Island, der i deres kvalifikationsgruppe besejrede og snød ellers mægtige Holland for en plads i Frankrig. Derudover har vi også ”den bløde mellemvare” i form af en række andre hold, som sagtens kunne overraske og gøre en god figur ved dette års EM.
 

Britisk dominans ved EM 2016?

Et hold vi her på Bonus-Betting redaktion glæder os til at følge, er Nordirland. Miniputnationen fra de britiske øer har spillet tre VM-slutrunder gennem fodboldhistorien. Men det ligger langt tilbage. I 1982 nåede holdet en flot kvartfinaleplads. Seneste nordirske deltagelse var VM i Mexico 1986.
 
Måske kan det undre, at vi her på redaktionen, synes, at så forholdsvist et ubeskrevet blad som briterne er, er et hold, vi vil belyse nærmere. Men tag ikke fejl. Nordirland er interessante, fordi holdet deltager i deres første EM-slutrunde nogensinde. Nordirland vandt deres kvalifikationsgruppe op mod EM, og kunne fra deres bakspejl følge Rumænien og Ungarn kæmpe om de følgende pladser.
 
Men det nok mest interessante aspekt ved den nordirske deltagelse, er, at Irland, Wales og England også deltager i årets slutrunde. De britiske øer har aldrig før været så godt repræsenteret i en slutrunde, og der kunne sagtens ligge nogle spændende arvefjendeopgør at vente her. Èt af slagsen er vi allerede sikret. I gruppe B finder vi nemlig både England og Wales. Men det bliver mere end almindeligt svært for de gæve nordirere at spille sig videre fra gruppespillet. De øvrige hold i gruppen hedder nemlig Tyskland, Polen og Ukraine.
 
Tonybet giver dig muligheden for, at finde 1.000.000 EURO ved EM – Klik herunder NU!
 

vind en million euro på EM fodbold med tonybet
© TonyBet

 

EM Finalen 2016

Det er en foreløbig ring, som bliver sluttet d. 10. juli på Parc-des-Princes i Paris, når de to bedste hold i årets turnering skal spille finale. Det allerførste EM blev nemlig netop afholdt i Frankrig i 1960, hvor finalen også blev spillet på franskmændendes nationalstadion. Dengang var det de to for længst hedengangne nationer – Sovjetunionen og Jugoslavien – som satte hinanden stævne i slutkampen. Sovjet vandt guld, Jugoslavien tog sølv, og bronzemedaljerne tog – også opløste – Tjekkoslovakiet sig af. Herudover har vi set en række spændende slutrunder siden.
 
I EM-sammenhæng har Tyskland rekorden med hele otte medaljer. Tre af guld, tre af sølv og to bronzemedaljer er det blevet til for tyskerne. Lige efter følger Spanien med tre guldmedaljer og en enkelt af sølv. Men alt det er historie, og vi ser nu frem til EURO 2016, hvor der aldrig før har været så mange hold repræsenteret. Efter en strukturreform i turneringen deltager nu hele 24 hold.
 

Bookmakere med odds på fodbold EM 2016

Samtlige bookmakere med dansk licens tilbyder odds og betting til 2016 EM slutrunden i Frankrig. Ligesom antallet af deltagere til EM er steget, så vil udvalget af odds med garanti også blive større end nogensinde. Inden EM slutrunden starter den 10. Juni 2016 kan du spille på forskellige turneringsbet, såsom vinderen af EM 2016, odds på EM-topscoren og sætte bets på hvilke nationer, der når EM-semifinalen. Under EM 2016 kan du finde odds på hver enkelt kamp, hvor især 1 X 2 vinder bets og over/under væddemål er populære. For de mere erfarende odds spillere, så er Asian Handicap også tilgængelig hos de fleste danske bookmakere.
 

De bedste bookmakere til EM 2016 i Frankrig

 


 

Find yderligere information om de største bookmakere

Velkomstbonus til EM betting

EM slutrunden 2016 i fodbold er en god anledning til at afprøve en ny bookmaker og gøre brug af en velkomstbonus. Når man åbner en konto hos en dansk bookmaker får spillere nemlig muligheden for at få en indbetalingsbonus. Disse odds bonusser kræver dog at man omsætter bonusbeløbet en række gang før pengene kommer til udbetaling, og med masser af kampe til EM i Frankrig vil det ikke være noget problem at gennemspille sin odds bonus. Tjek samtlige danske velkomstbonusser, og find én der passer til netop dine EM bets.
 

Super Victor mascod EURO 2016
© UEFA.com

 

Interessante stats fra EM 2012:

  • 250 mio. – Alene i England blev der oddset for 25 mio. pund (næsten 250 mio. danske kroner) ved EM finalen 2012 i Ukraine.
  • 29 – Rekord i hovedstødsscoringer! 29 % (22 ud af 76) af alle mål ved EM 2012 blev scoret på hovedet.
  • 6 – For første gang siden VM 1962 er 6 spillere blevet topscorer i en slutrunde (EM eller VM). Torres, Gomez, Balotelli, Ronaldo, Dzagoev & Mandzukic scorede hver fire mål under EM 2012.
  • 4 – Spaniens 4 – 0 sejr i EM finalen 2012 over Italien er den største sejr i en slutrunde finale nogensinde.

 

EM 2020 – jubilæumsåret for Europamesterskabet

Europamesterskabet tog sin spæde start i netop Frankrig i 1960 da fire nationer kæmpede om den første titel som Europas bedste fodboldnation. Dengang vandt Sovjet Unionen finalen med 2-1 over Jugoslavien. Når vi spoler tiden 60 år frem til år 2020 eksisterer ingen af de to nationer, og EM skal til at fejre sit 60 års jubilæum med en rundtur til 13 Europæiske storbyer i 13 forskellige lande. Parken i København vil lægge græs til tre gruppekampe i EM 2020 samt en knock-out kamp i ottendedelsfinalen. Finalen til EM 2020 spilles på Wembley i London.

Tilbage til forsiden?