nyheder

888Sport odds boost Aab-AGF – Alka Superliga

Når Aab i morgen, fredag den 18. marts 2016 slår portene op på Nordjyske Arena venter en sand lækkerbisken af et traditionsopgør de forhåbentligt mange fans som vælger at skyde weekenden i gang på stadion – eller foran fjernsynet. Modstanderen er Århusianske AGF! Hos 888Sport gør de deres yderste for, at deres kunder får en god start på weekenden – uanset hvem du tror vinder i kampen. Med deres odds boost vil du få vildt forhøjede odds på vindermarkedet. Klik på billedet for at spille NU!
 

stort odds boost hos 888sport.dk
© 888Sport

 
Når de to klubber tørner sammen er der altid garanti for højspændt spil og kamp om enhver bold. Det er ikke altid billedskønt – men det er heller aldrig kedeligt! Hos bookmakeren 888Sport kan du i forbindelse med kampen få kraftigt forhøjede odds – og derfor er der al mulig grund til, at tjekke deres tilbud ud.
 
Hvis du tror det bliver Aab der trækker sig sejrrigt ud af opgøret så forhøjer 888Sport dit odds til odds 4,0 men en AGF sejr vil udløse svimlende odds 14,0 ! Dette tilbud gælder kun for nye kunder hos 888Sport!
 

Sådan gør du

  1. Opret en konto hos 888Sport.dk
  2. Placer et væddemål på minimum 10 kr. og maksimum 100 kr. på pre match markedet
  3. Hvis du vinder vil du modtage dine forhøjede odds gevinst senest 72 timer efter kampen.

 

Ny kunde? Bonus til dig!

For at få ovenstående odds boost skal du være ny kunde hos 888Sport. Det er simpelt at oprette sig via deres hjemmeside og hos denne bookmaker kan du ovenikøbet modtage en flot 888Sport velkomstbonus på helt op til 1500 kr. Alt du skal gøre er, at besøge deres hjemmeside, oprette dig med din 888Sport bonuskode og derefter foretage en indbetaling. Herefter er det bare at dykke ned i det enorme udvalg af gode odds tilbud hos denne kvalitetsbookmaker. Held og lykke herfra!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Oddset forkert? Hos 888Sport får du pengene tilbage!
næste artikel
Vind Champions League finale billetter hos NordicBet