nyheder

Betfair gør det igen: Kæmpe odds boost på CL Semifinalen

Når der onsdag den 27. april 2016 skal findes en afgørelse i det første af to Champions League semifinaleopgør mellem Atl. Madrid og Bayern München kan vi som fodboldelskere forvente en intens og forhåbentligt velspillet kamp. Det er den sydlandske passion og temperamentsfulde boldomgang der tørner ud imod tyskernes effektive og tempofulde klassefodbold. Hos Betfar kan alle nye spillere lige nu få virkelig flotte forhøjede odds på helt op til 7,00 når der spilles på vinderen af opgøret.
 
Når Bayern Münchens mandskab onsdag aften gør deres entré på Estadio Vicente Calderon venter der dem et passioneret og fodboldelskende hjemmepublikum som vil gøre snart sagt alt indenfor lovens rammer for, at hjælpe deres hos, Atl. Madrid videre til Champions League finalen 2016. Begge mandskaber har vist forrygende form og det er derfor et meget åbent opgør der venter os i det spanske.
 

faa vanvittige store odds paa Atl Madrid Vs Bayern CL 2016
© Betfair

 
Hos Betfair bydes alle nye kunder velkommen i biksen med Betfairs odds boost på Champions League semifinalen mellem de to hold. Dette er et tilbud som Betfair efterhånden er blevet virkelig positivt berømt for da det i allerhøjeste grad er med til, at skabe yderligere en årsag til, at åbne en konto hos bookmakeren. Du kan læse meget mere om Betfair bonusser og de andre danske bookmakeres tilbud i vores store odds bonus sammenligning som gør det muligt for dig nemt og hurtigt at skabe dig det store forkromede overblik – og dermed den danske odds bookmaker der er det perfekte match for dig!
 
Hvis Atletico Madrid ender som sejrherre i onsdagens opgør kvitterer Betfair med et odds boost helt op til 7,00, hvorimod en sejr til gæsterne fra Bayern München udløser flotte odds 6,00.
 

Sådan får du odds med boost

  1. Tilmed dig hos Betfair og husk, at bruge promotionkoden ZFBJEU – og placer derefter dit første væddemål på vinderen af kampen.
  2. Hvis du vinder bliver dit odds boosted til ovennævnte vanvids-odds. Skulle uheldet være ude og du taber vil du ovenikøbet få din indsats retur som ét freebet.
  3. Betfair giver dig ydermere et freebet på 200 kr. for hvert 5. singlespil af minimum 100 kr. som du placerer til minimum odds 1,50.

 

Opret dig nu med Betfair bonus

Når du opretter dig hos bookmakeren Betfair kan du yderligere modtage den fine Betfair velkomstbonus som er på op til 1000 kr. Bonussen vil du modtage når du har gennemspillet din første indbetaling én gang til minimum odds 1,20. Betfair har et kæmpe udvalg af odds og deres hjemmeside fungerer virkelig optimalt.
 

Om forfatteren

forrige artikel
KÆMPE KONKURRENCE: Vind VIP rejse til Fodbold EM hos NordicBet
næste artikel
Igen vanvittige odds boost hos Betfair - Europa League!