nyheder

Odds bonus til nye spillere – spil på FC Valencia vs. FC Barcelona!

Betfair har gjort det igen og i denne omgang af velkendte tilbud kan du få forhøjede odds på sindssyg 9.0 hvis det catalanske tophold vinder mod FC Valencia i Copa del Rey! Vi har allerede flere gange nævnt tilbuddene fra betfair som går ud på at du enten for et eller to hold kan få en utrolig høj odds bonus. I denne omgang har du mulighed for at en kvote på 9.0 hvis du satser på FC Barcelona vinder kampen i Valencia. Kampen som er retur kampen og vil blive afgørende for hvem der forsætter til finalen i Copa del Rey afventes med spænding. Første kamp blev vundet at Messi og co. med 1:0. Om dette er nok kan ses fra kl. 21:30 på torsdag!
 

Odds bonus FC Barcelona Valencia betfair
© Betfair

 

Spil hos Barcelonas officelle bettingpartner

Hvis du ikke allerede har oprette konto hos betfair er dette tilbud måske sidste brik der mangler for at få overbevist dig om FC Barcelona officielle bettingpartner. Tilbuddet har vi allerede omtalt flere gange her på siden og er trods alt stadig et meget seværdig tilbud hvis du ikke har oprette hos betfair. Betfair byder gode tilbud, høje odds og tilbud til både nye og eksisterende kunder. Hvis du ikke allerede har oprettet bruger, kan vi anbefale at se på vores bonus sammenligning for at få et overblik. Du vil meget hurtigt se at Betfair tæller vores top 3 hvis det gælder bookmaker på det danske marked. Vi ser på alle tilgængelige bonusser og sammenligner dem for at give dig det bedste indtryk af din forhåbentlig kommende
 
For at tage tilbuddet i brug behøver du ikke lave meget. Efter ganske få skridt er du allerde klar til at nyde dine forhøjede odds fra betfair.

  • Start med at oprette dig med koden ZFBJYJ og spil på en sejr til FC Barcelona mod FC Valencia
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp. (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder Barcelona, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

 
Husk at hvis du vinder udbetaler betfair din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto. Dvs. indsats x alm. odds – indsats x forhøjede odds = bonus.
 
Bonussen skal gennemspilles en gang til min. odds på 1.50 indenfor 90 dage.
 

1.000 DKK velkomstbonus hos betfair

Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.

 

forrige artikel
888sport.dk: Vind dobbelt på Superligaen
næste artikel
Gratis Superliga livespil hos Betsafe.dk!