nyheder

888Sport: Få vanvids odds på Bayern Vs Juventus!

Når Bayern München og Juventus i denne uge mødes i Champions League kan man uden at blive beskyld for, at være krævende forvente et højspændt og intensivt opgør hvor der vil blive kamp om enhver bold! Hos bookmakeren 888Sport gør de ovenikøbet deres til, at du som spiller kan få det endnu mere sjovt når de med deres forhøjede odds på kampen gør det muligt for dig, at vinde store penge på dine odds på denne kamp!
 

Klik på billedet nedenfor for at spille NU!

 

Odds boost Bayern-Juventus 888Sport 2016

© 888Sport

 
I det første opgør endte det med en 2-2 remis mellem de to storhold. Af samme grund er spændingen i den grad intakt før opgøret fløjtes i gang i aften på Bayern Münchens hjemmebane, Fußball Arena München!
 
Hos 888Sport har de lige nu et fantastisk tilbud til alle nye kunder. Oddsene på denne kamp er simpelthen blevet boostet utrolig højt op. Hvis du spiller på Bayern som vinder får du dette til odds 4,0 mens et spil på Juventus som sejrherre giver utrolige odds 20,0 til dig som spiller. Du kan med andre ord vinde virkelig mange penge ved at tage del i dette unikke tilbud.
 

Sådan får du dine forhøjede odds:

  1. Opret en konto hos 888Sport
  2. Placer dit først odds væddemål som et spile på denne kamps vinder
  3. VIND – og få dine odds kraftigt forhøjet – du vil modtage ekstragevinsten senest 72 timer efter, at kampen er blevet fløjtet af.

 

Få dit odds boost nu!

 

Ny kunde hos 888? Få velkomstbonus

Du skal som nævnt have en konto hos 888Sport for, at kunne få det flotte odds boost. Du kan derudover som ny kunde få den lækre 888Sport velkomstbonus på helt op til 1000 kr. når du indbetaler penge for første gang. 888Sport er en kvalitetsbookmaker med et fantastisk udbud af events og sportsgrene du som spiller kan odds på – så der er ingen undskyldning for ikke at oprette en konto hos 888Sport i dag!

Om forfatteren

forrige artikel
Tilbud hos Betfair: Odds boost på dine fodbold odds
næste artikel
Få vilde odds på Bayern-Juventus hos Betfair