nyheder

Få vilde odds på Bayern-Juventus hos Betfair

For os som elsker fodbold er der i denne uge rigeligt at glæde sig til når bolden igen ruller – både på vore hjemlige breddegrader og ude i Europa hvor de store Europæiske turneringer er ved at nå den virkeligt spændende fase. Hos Betfair er det blevet en god tradition, at de tilbyder odds boost på flere af ugens kampe. Dine odds bliver med andre ord forhøjet med en ganske markant margin hvis du opretter en ny konto hos bookmakeren Betfair!
 

stort odds boost cl 2016 betfair

© Betfair

 
Både Champions League og den danske Pokalturnering er nået til den fase, hvor det begynder at blive rigtig sjovt, både for spillere og fodboldfans. Det er knald eller fald og kun de stærkeste hold kan holde liv i drømmen om en pokal i indeværende sæson.
 
Bayern München og Juventus delte i døren efter deres første knock out opgør, der som bekendt endte 2-2. Når de to hold onsdag den 16. marts 2016 igen tørner sammen, denne gang på tyskernes hjemmebane er der derfor stadig chancer for begge hold. Der er også en rigtig fin chance for, at du som spiller odds kan tage en ekstra god gevinst hjem på kampen. Hvis du spiller på, at Bayern München trækker sig sejrrigt ud af opgøret kan du således hive solide odds 4,0 hjem på dine væddemål.
 

Sådan gør du

  1. Opret en konto hos bookmakeren Betfair.
  2. Placer dit første væddemål på Bayern som vinder af kampen.
  3. Vinder du vil du få dit odds boosted op til 4,0 – og skulle heldet ikke være med dig, ja så refunderer Betfair på fair vist din indsats i form af et freebet.

 
Herudover vil du også modtage et freebet på 200 kr. for hvert 5. singlespil på minimum 100 kr. som du placerer.
 
Udover odds boost på denne kamp tilbyder Betfair også boost på flere andre kampe. Du kan læse om andre af Betfair flotte tilbud – for eksempel deres gratis risikofrie væddemål lige her.
 

Opret konto og få odds bonus

Tilbuddet gælder kun for nye kunder – så du skal lige ind og oprette en konto hos bookmakeren Betfair for at kunne deltage i denne kampagne. Dette er helt smertefrit, og Betfair kvitterer ovenikøbet med en flot Betfair velkomstbonus på helt op til 1000 kr. når du som ny kunde foretager din første indbetaling til kontoen. Der er således al mulig grund til, at blive medlem hos bookmakeren Betfair.

Om forfatteren

forrige artikel
888Sport: Få vanvids odds på Bayern Vs Juventus!
næste artikel
Tilbud hos Bet365: Risikofrit live odds på Manchester Vs Liverpool