nyheder

888sport: Sådan får du odds 7.00 på City og 51.00 på Chelsea

I stedet for blot at få odds 1.40 på Manchester City i topopgøret mod Chelsea, kan du lige nu få dit odds så boostet, at du kan vinde 350 kr. på blot at spille på et 1-tal i weekendens Premier League-brag. Er du vild med store odds bonusser, så skal du læse med her!
 
888 Sport er lige nu på banen med et stærkt Premier League-tilbud til alle nye spillere, så de med en 888 bonus kan få markant bedre odds end ellers.
 

888Sport-odds-boost-Manchester-City-Chelsea
© 888sport

 

Kan Chelsea drille City?

Det lå langt fra i kortene forud for denne sæson, at det skulle blive et topopgør mellem nummer fire og tre, endda med Chelseas som det bedst placerede hold af de to. Manchester Citys fald fra tronen har været markant, så der skal point til hos Pep Guardiolas tropper i kampen, ikke mindst ovenpå 3-1 fadæsen mod mesterskabsaspiranterne fra Liverpool.
 
Der venter derfor en kamp om tredjepladsen – måske endda andenpladsen, hvis Leicester smider point i deres kamp mod Brighton. Vinder City ikke kampen, så kan de efter weekenden stå med et hul på hele 14 point op til Liverpool på førstepladsen, hvorved pokalen næsten allerede kan pakkes og sendes mod Liverpool.

 

Super odds på ManCity vs Chelsea!

 

Sådan får du et odds boost

Vil du hellere have odds 7.00 på en Manchester City-sejr eller hele odds 51.00 på en Chelsea-sejr, så skal du gøre følgende:

  1. Klik dig ind på 888Sport (brug evt. linket her på siden)
  2. Opret en 888 Sport-spillekonto
  3. Foretag en indbetaling på minimum 70 kr.
  4. Placer et bet mellem 10 og 50 kr. på enten Manchester City eller Chelsea.

 
Så simpelt er det. Du skal blot følge de fire nævnte trin for at få odds boostet fra 888Sport. 888Sport velkomstbonussen er underlagt nogle krav og regler. Du skal blandt andet omsætte gevinsterne fra de boostede odds seks gange til minimum odds 1.50, før gevinster derfra kam udbetaltes.
 

Få 1.000 kr. at spille for

I stedet for blot at sætte de 70 kr. ind, som det minimum kræver at få det boostede odds, så kan du lige nu få 1.000 kr. ekstra at spille for hos 888Sport. Det kræver en 888Sport bonuskode, men den har vi her: 100BONUS – bruger du denne bonuskode, når du har oprettet din 888Sport-spillekonto og foretager din første indbetaling, så får du en odds bonus på 100% op til 1.000 kr.
 
Sådan får du velkomstbonussen:

  1. Klik dig ind på 888Sport
  2. Opret en spillekonto
  3. Brug bonuskoden 100BONUS og foretag din første indbetaling
  4. Spil!
  5. Omsæt din velkomstbonus seks gange til minimum odds 1.50 indenfor 60 dage
  6. Udbetal dine gevinster

 
Hvis du allerede har en 888Sport-bruger, kan du i stedet finde andre odds bonusser i vores odds bonus sammenligning.
 

Sign-up her!

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Sværvægtsbrag: Her får du de bedste odds på VM-kampen
næste artikel
Mr. Green: Få odds 10.00 på Real Madrid sejr mod PSG