nyheder

888Sport tilbyder kæmpe odds på El Clásico – Vind stort nu!

Lørdag fløjtes en af de mest sagnomspundne opgør på den internationale fodboldscene i gang når ”El Clásico”, opgøret mellem Barcelona og Real Madrid i La Primera Divicion igen er på tapetet. Hos den store bookmaker, 888Sport kan du få virkelig høje odds op kampen når du spiller på enten et 1-tal eller et 2-tal!
 
Det er to mandskaber i noget nær topform som mødes i denne udgave af El Clásico. Begge har i de foregående kampe i blandt andet Champions League tanket rigeligt med selvtillid med overbevisende sejre. Derfor kan det uden tvivl forventes, at vi vil se fodbold i absolut verdensklasse når stjerner som Neymar, Messi og Ronaldo indtager den Catalonske grønsvære.
 

store ekstra odds hos 888Sport - El Clasico 2016 © 888Sport.dk

 
Hos 888Sport vil de gerne gøre det ekstra spændende for nye kunder, at placere odds væddemål på El Clásico – og de tilbyder derfor lige nu dramatisk forhøjede odds hvis du spiller på, at ét af holdene trækker sig sejrrigt efter opgøret. Klik på billedet ovenfor og få dit odds boost nu!
 
Hvis du tror på sejr til FC Barcelona, så booster 888Sport dine odds fra normal-odds 1,58 og op til odds 4,0 – mens et spil på sejr til Real Madrid er blevet boosted fra odds 5,20 og helt op til vanvittige odds 14,00. 888Sport er ved at blive en af de helt tunge spillere på det danske bookmaker marked og du kan her læse meget mere om dem og den fantastiske 888Sport velkomstbonus som for nye kunder her helt op til 1500 kr.
 

Sådan får du odds boost på El Clásico

  1. Opret en konto hos 888Sport
  2. Dit første væddemål skal være på denne kamp
  3. Hvis du vinder vil du få dit odds boost udbetalt helt uden krav om gennemspilning.

 

Opret dig nu – det kan betale sig

888Sport har et kæmpestort udvalg af odds på et utal af forskellige events og sportsgrene – kun fantasien sætter grænsen. Du kan som tidligere nævnt modtage den flotte velkomstbonus hos 888Sport og du kan læse om denne og andre bookmakeres velkomstbonusser i vores store odds bonus sammenligning.
 

Om forfatteren

forrige artikel
Unibet APRILSNAR? Nej, få odds boost på 10 kampe!
næste artikel
Tilbud hos Betfair: Vanvittige odds på Superliga og El Clásico