nyheder

Få odds 4,00 på England Vs Australien hos Betfair!

Flere af de store fodboldnationer er i den kommende periode i aktion, når der som en del af EM 2016 forberedelserne spilles flere venskabskampe. Fredag den 27. maj 2016 møder England deres tidligere koloni, Australien hjemme – og i den forbindelse kan du som ny kunde hos bookmakeren Betfair få fantastisk forhøjede odds på en sejr til de engelske forhåndsfavoritter!
 
Når de to landshold fredag tørner sammen på græsset i England er der ikke FIFA ranglistepoint på højkant – men der er i højeste grad tale om et opgør, som ingen af de to mandskaber ønsker at tabe! England må ubetinget regnes som værende favoritter – og derfor er Betfairs vanvittige tilbud til nye kunder da også en fantastisk mulighed for, at vinde stort og derved komme godt i gang hos denne bookmaker.
Hvis du spiller på, at England trækker sig sejrrigt ud af opgøret – så kvitterer Betfair med de høje odds 4,00 på dette resultat. Du kan dermed få en rigtig flot gevinst på et resultat som er endog meget sandsynligt.
 
Klik på billedet herunder og få odds 4,00 NU!

faa odds 4,00 paa england mod australien hos betfair
© Betfair

 

Sådan får du odds boost hos Betfair:

  1. Opret din konto – husk at bruge promotionkoden ZFBJHR
  2. Placer dit første væddemål på England som vinder.
  3. Vinder du – så topper Betfair dine odds op til odds 4,00 – og skulle du tabe, får du sågar din indsats tilbage som ét freebet.
  4. Du får herudover et 200 kr. freebet hver gang du har spillet 5 singlebets af mindst 100 kr. til minimum odds 1,50

 

Opret din konto i dag og få bonus

Som kunde hos en af de stærkeste bookmakere, Betfair kan du altid regne med et enormt udvalg af forskellige odds – kun fantasien sætter grænser for, hvilke sportsgrene og events du kan placere odds væddemål på. Som om dette ikke var alt rigeligt, så tilbydes alle nye kunder også den fine Betfair odds velkomstbonus som er på op til 1000 kr. Denne bonus kan du gøre krav på i forbindelse med din første indbetaling til din nye Betfair konto.
 
Var du på udkig efter bonustilbud til EM i Fodbold 2016?
 

Om forfatteren

forrige artikel
Spil risikofrit på CL Finalen 2016 hos Bet365!
næste artikel
BETFAIR CL TILBUD: Få odds 6,00 på Ronaldo som målscorer