nyheder

Kan FC København slå Hobro?

Superliga-sæsonen startede aldeles skidt for både Hobro og FC København. Søndag møder de to mandskaber op mod hinanden i det nordlige Jylland. Vi glæder os til at følge kampen og har i denne anledning mulighed for at præsentere dig en fantastisk odds bonus til denne kamp. Som ny kunde har du mulighed for at gavne af en betfair bonus der giver dig forhøjede odds hvis udeholdet vinder i Hobro. Tror du på at FC København kan vende tilbage efter sidste sæson? Selvom optakten var skidt er FCK mon klar favoritten til dette opgør. Gå ikke glip af denne bonus og få odds på hele 9.0 hvis FC København vinder. Spil med din betting bonus på Superliga fodbold. Opret med det samme og øg spændingen til kommende kamp. Hvad venter du på?
 

Betfair odds bonus Superliga 18/19 FCK vs. Hobro
© Betfair

 

Kommende kamp kan byde alt

Allan Kuhn fik en mere end skidt trænerdebut for Hobro IK, da man tabte optaktkampen 1-3 til oprykkerne fra Vejle Boldklub. Hobro fik ikke den start men ønskede men det gjorde gæsterne fra FCK hellere ikke. Skampletten fra sidste sæson skulle vaskes væk, og på papiret var der gode muligheder for en lovende start med en hjemmekamp mod AC Horsens i premieren, men løverne tabte overraskende 1-2 i egen stadion, og dermed blinker advarselslamperne fortsat i den danske hovedstad. Men mon FCK ikke vinder på udebane mod Hobro? Som ny kunde har du mulighed for at score dejlig odds på 9.0 hvis du spiller på en sejr for FC Købehavn hos betfair. Tilbuddet gælder dog som sædvanligt kun nye kunder. Er du stadig på udgik efter en bookmaker eller overvejer du yderligere bookmaker? Se på vores bookmaker bonus oversigt og få et grundigt overblik med alle relevante informationer.
 
 

 
Sådan gør du:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJ3Q og spil på en sejr til FC København mod Hobro
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kampagne (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder FC København, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

Ønsker du 1000 DKK som gratis spil?

Som ny kunde har du ikke kun mulighed for at score dejlige odds bonus hos betfair. Er du på udgik efter en god og seværdig velkomstbonus kan betfair byde på en bonus på op til 1000 DKK! Hos betfair har du mulighed for at få gratis spil på op til 1000 DKK. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Placer 5 bets af 100 DKK eller mere og få et 200 DKK gratis spil. Du kan gøre dette fem gang og optjene op til 1000 DKK! Få glæde af en startbonus på 100% op til 1000 DKK! Hvad venter du på få din betfair velkomstbonus med det samme!
 

forrige artikel
Odds bonus til kampen mellem Brøndby og Vejle!
næste artikel
Betfair.dk: Verdens bedste odds på Brøndby vs. Hobro!