nyheder

Betfair tilbyder: Få odds 4,00 på sejr til FCK i Europa League kvalifikationen!

Onsdag den 13 juli 2016 begynder FC Københavns forhåbentligt succesfulde Champions League eventyr i sæsonen 2016-2017. I kvalifikationen til årets turnering hedder modstanderen Crusaders, et relativt upåagtet hold som til dagligt spiller i den nordirske liga. En sejr til FC København er et must, til trods for, at københavnerne starter på udebane – og det er da også de danske mestre som går ind til kampen som favoritter til, at tage sejren. Hos Betfair tilbydes alle nye kunder lige nu et flot odds boost på sejr til netop FC København – der er altså mulighed for virkelig, at vinde store penge på et meget sandsynligt udfald af kampen!
 
FC København gjorde i 2015-2016 sæsonen rent bord i den danske Superliga og er dermed klar til, at forsvare de danske farver ude i Europa. Første skridt på vejen er opgøret imod nordirske Crusaders og det bør ikke volde det danske mesterhold store problemer, at overvinde deres nordirske modstandere. Alt andet end en sejr til FCK vil være at regne for både en enorm overraskelse og ikke mindst en fiasko af dimentioner.
 

faa odds 4,00 hos betfair paa sejr til fck mod crusaders i EL kvalifikationen 2016
© Betfair

 
Hos Betfair, som er en af verdens mest populære bookmakere tilbydes alle kunder lige nu fantastiske odds 4,00 på en sejr til FC København. Det er med andre ord en nærmest garanteret gevinst med et vanvittigt højt odds du her kan score, når blot du opretter dig som ny kunde hos Betfair!
 

Sådan får du Betfair odds boost på FCK

  1. Opret din konto i dag via billedet ovenfor – husk at du skal bruge promotionkoden ZFBJIZ
  2. Placer dit væddemål på FC København som vinder af opgøret!
  3. Få dit store odds boost på hele odds 4,00

 

Opret dig i dag med STOR Betfair bonus

At oprette en konto hos Betfair kan hurtigt vise sig, at blive en rigtig god forretning for dig. Ikke nok med, at du får ovenstående helt igennem fantastiske odds boost! Du kan som ny kunde også få den flotte og gavmilde Betfair odds velkomstbonus som er på helt op til 3000 kr. Vi giver denne bookmaker vores varmeste anbefalinger med på vejen.
 

Om forfatteren

forrige artikel
EM FINALE 2016: Betfair giver odds 10,00 på vinderen!
næste artikel
Betfair giver kæmpe odds 6,00 på sejr til SønderjyskE i EL kvalifikationen 2016