nyheder

Tilbud: Odds boost på FCM-FCK hos Unibet

Sidste sæsons nummer 1 og 2 i den danske Superliga tørner torsdag aften sammen når den fra efteråret udsatte storkamp omsider vil blive spillet. Hos Unibet kan du lige nu få en fantastisk odds boost når du placerer et væddemål på vinderen af opgøret.
 

Få odds boost på FC Midtjylland-FCK 2016 hos Unibet

© Unibet

 
Der er dømt topopgør i det danske superliga når sidste sæsons mestre fra FC Midtjylland hjemme på MCH arena tager imod ligaens øjeblikkelige nummer et. De Københavnske løver kan med en sejr i det uldjyske for alvor begynde at trække fra i toppen af rækken, mens en sejr til FC Midtjylland kan bringe dem tilbage på 2. pladsen i ligaen og indenfor pointmæssig rækkevidde af førerholdet fra FC København.
 
Hos den store bookmaker, Unibet tilbydes lige nu et kraftigt boost på dine odds når du spiller på vinderen af kampen. Uanset hvem du har spillet på som vinder vil du få et højt flot odds 4,50 hvis du rammer rigtigt. Du skal spille for mindst 100 kr. for at modtage dette odds boost.
 

Sådan får du dit odds boost

  1. Tilmeld dig kampagnen hos Unibet
  2. Spil for minimum 100 kr. Du vil få dit odds boost baseret på en 100 kr. indsats
  3. Vinder du modtager du din almindelige gevinst med det samme – mens dit odds boost bliver krediteret som en bonus på fredag, den 4. marts klokken 18.00.

 

Ny kunde? Få velkomstbonus!

Du skal være oprettet som Unibet spiller for at kunne deltage i denne kampagne. Det er nemt og hurtigt at oprette en konto – og du er som spiller så heldigt stillet, at du som ny kunde oven i købet kan modtage en Unibet velkomstbonus på op til 1000 kr. når du laver din første indbetaling til din nye konto.

Om forfatteren

forrige artikel
Betsafe tilbud: Spil 200 kr. risikofrit på Liverpool-Manchester City
næste artikel
Unibet tilbud: Få 200 kr. Risikofrit væddemål på Tottenham-Arsenal