nyheder

Odds 4.50 på FCM til at gå videre

Torsdag tager FCM imod Southampton i returkampen i Europa League kvalifikationen 2015, og hvis du har planner om at sætte et bet på kampen, så er Unibet et godt sted at spille på oddset. Både nye og eksisterende spillere får nemlig et ekstra højt odds på at FC Midtjylland går videre.
 

Unibet FCM Odds Boost
© Unibet

 

Unibet booster oddset på FCM

Spil for minimum 100 kr. på at FC Midtjylland går videre fra Europa League kval kampen imod Southampton, og få et ekstra højt odds på 4.50. Hvis dit bet går hjem så får du den normale gevinst udbetalt med det samme, og differencen op til det forhøjede odds udbetales som en Unibet odds bonus.’
 
Få Unibet bonus her.
 
Det med småt
Du kan godt spille for mere end 100 kr., men det forhøjede odds på FCM gælder kun for 100 kr. Du skal desuden tilmelde dig kampagnen online og placere væddemålet inden kampstart, som er torsdag den 27. August kl. 20.45. I tilfælde af oddset falder efter dit spil er placeret, vil differencen fra det laveste odds blive udbetalt i bonus.
 
Eksempel på bonus

  • Du får din normale gevinst udbetalt så snart kampen er færdig, dvs. 100 kroner x 2.15 = 215 kroner.
  • Da Unibet har boosted oddset på at FCM går videre til odds 4.50, giver vi dig differencen som en bonus altså (100 kroner x 4.50) – 215 kroner = 235 kroner.
  • Unibets bonus skal accepteres under “Min Bonus”-sektion og vil være tilgængelig frem til onsdag d. 02. september kl. 23.59.

Unibet 1500 kr. velkomstbonus

For nye spiller, som åbner deres første Unibet konto, er der desuden mulighed for at få en gavmild 1500 kr. sign-up bonus. Unibets odds bonus til nye kunder er en såkaldt indbetalingsbonus, hvor nye spillere får 100 % bonus på først indbetaling til sin Unibet konto.
 
Læs mere om hvordan du får 1500 kr. i startbonus hos Unibet.

forrige artikel
100 kr. freebet til OB – FCK
næste artikel
Danskerdong Bonus hos Betsafe