nyheder

Betfair giver odds 4,00 hvis Frankrig vinder over Albanien til EM!

EM i fodbold 2016 er nu for alvor kommet i gang og de franske værter tager i deres anden slutrundekamp imod Albanien, der som bekendt snuppede den kvalificerende andenplads i Danmarks gruppe og dermed sendte Danmark ud i den “fatale” playoff runde mod ærkerivalerne fra Sverige. Hos Betfair holder de EM-fanen højt og tilbyder alle nye kunder forhøjede odds på opgøret mellem Frankrig og Albanien som finder sted onsdag den 15. juni 2016. Læs meget mere og tilmeld dig herunder!
 

faa odds 4,00 på fransk em sejr over albanien hos betfair
© Betfair

 
I holdenes første puljekampe ved årets Europamesterskaber i Fodbold kan man uden videre sige, at det ikke var begge der kom lige godt fra start. Mens de Franske hjemmebanefavoritter hev en smal 2-1 sejr i hus mod Rumænien måtte Albanien tage til takke med et 0-1 nederlag til Schweiz. Albanien har med andre ord allerede ryggen mod muren når de onsdag den 15. juni 2016 løber på grønsværen mod Frankrig. Alt andet end en sejr vil være en mindre katastrofe for Albanerne.
 
Hos odds bookmakeren Betfair tilbydes alle nye kunder lige nu et virkelig flot odds boost på onsdagens kamp. Hvis du, som de fleste andre spillere iøvrigt, tror at Frankrig vil vinde opgøret, ja så kan du såmænd få imponerende odds 4,00 på dette udfald. Dette er et særdeles sandsynligt udfald – så man kan næsten sige, at det er en sikker vinderkupon du her kan spille, hvis du opretter dig som kunde hos Betfair inden kampens start! Hvis du ønsker at læse mere om Betfair og alle de andre store odds bookmakere på det danske marked kan du med fordel besøge vores store odds bonus sammenligning!
 

Få dit odds boost sådan:

  1. Opret dig som kunde hos Betfair og brug promotionkoden ZFBJIH – klik på billedet ovenfor!
  2. Placer herefter dit første væddemål på op til 100 kr. på Frankrig som vinder – til det normale odds!
  3. Vinder du vil Betfair booste dine odds helt op til odds 4,00 – taber du får du ovenikøbet din indsats retur som ét freebet!

 

Opret dig i dag – det kan betale sig!

Når du opretter din nye konto hos Betfair bliver du i allerhøjeste grad værdsat og forkælet som kunde – dette gør sig forøvrigt også gældende som eksisterende kunde. I forbindelse med din første indbetaling kan du ovenikøbet gøre krav på den aldeles fine Betfair odds velkomstbonus som er på helt op til 3000 kr. Dette er en af de absolut mest gavmilde velkomstbonusser som du overhovedet kan finde på det danske marked – og dette kombineret med et velfungerende system, et enormt udvalg samt en uovertruffen kundeservice gør i sandhed Betfair til det oplagte valg som din nye odds bookmaker.
 
Var du på udkig efter odds bonus til EM 2016?
 

Om forfatteren

forrige artikel
Få vildt UNIBET odds boost på EM 2016
næste artikel
Få TV2 PLAY gratis med UNIBET!