nyheder

Betfair: Få fantastiske odds på mål til Island mod Frankrig NU!

Kan Island skabe endnu en sensation ved EM? Det bliver uden tvivl en svær opgave mod værterne fra Frankrig – men Island har som bekendt tidligere leveret store resultater under slutrunden. Formår Island at få de franske netmasker til at blafre, ja så kun du som ny kunde hos Betfair få et flot odds boost på kampen. Betfair tilbyder således flotte odds 6.00 på en scoring til Island i kampen mod Frankrig, og hvis man tager et kig på deres kampe ved EM, så har Island faktisk scoret i alle fire opgør. Dette tilbud SKAL bare udnyttes.
 
Efter Wales fredag kvalificerede sig til Semifinalen ved EM 2016 med en flot 3-1 sejr over Belgien står det mere klart end nogensinde, at disse mesterskaber i allerhøjeste grad er outsidernes turnering – og derfor har vi da også en fin fornemmelse omkring Islands muligheder for ligeledes at kvalificere sig videre til semifinalerne.
 

få flot forhøjede odds på mål til island i EM 2016 kvartfinalen mod frankrig
© Betfair

 

Det eneste du skal gøre for at udnytte dette fremragende tilbud er:

  1. Opret en konto i dag med promokoden ZFBJIT via billedet herover og spil på, at Island scorer i EM 2016-kvartfinalen mod Frankrig til det nuværende Sportsbook odds (maks. 100 kr. vil kvalificere sig til kampagnen).
  2. Scorer Island i kampen, topper Betfair op til odds 6.0, og din resterende gevinst udbetales som en bonus. Scorer Island ikke, refunderer Betfair din kvalificerende indsats som en bonus.
  3. Bonus skal gennemspilles en gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonus gyldig i 90 dage.

 
Du skal være opmærksom på, at dette tilbud kun gælder for nye kunder, som opretter sig med promokoden ZFBJIT. Du kan desuden maksimalt bette 100 kroner på denne kampagne, og det vil ikke være muligt at bruge luk-væddemål funktionen.
 

VELKOMSTBONUS TIL NYE KUNDER

Udover flotte forhøjede odds har Betfair også et fremragende velkomsttilbud, hvor du får din egen Betfair odds velkomstbonus på helt op til 3000 kr.
 

Om forfatteren

forrige artikel
BETFAIR: Scor odds 10,00 på Tyskland-Italien til EM 2016
næste artikel
Få odds 10,00 på Portugal Wales - EM 2016