nyheder

Bayer Leverkusen – Bayern München: Få boostet odds med 888sport

Bayern München rejser til BayArena for at møde Bayer Leverkusen i Bundesligaens 30. spillerunde. Begge mandskaber kommer ind til kampen efter et par moraleløftende sejre fra den seneste spillerunde, men begge har også meget at spille for i den afsluttende fase af sæsonen. Kampen kan sagtens blive en tæt affære, og netop derfor tilbyder 888sport helt ekslusivt odds boost på begge hold.
 

Et tysk stjernefrø mod en kyndig polsk målsmaskine


Med fem kampe tilbage i sæsonen, kæmper hjemmeholdet for at sikre Champions League-fodbold næste sæson og ligger i øjeblikket lige bag Borussia Mönchengladbach på fjerdepladsen – kun adskilt af målforskel. Bayern München er derimod tre sejre væk fra at forsegle Bundesliga-titlen og ser lige nu ustoppelige ud under Hansi Flick.
 
Når de to tophold i tysk fodbold tørner sammen lørdag, vil alle øjne være på landets kronjuvel Kai Havertz. Leverkusen midtbanespiller blev den yngste spiller i Bundesliga-historien til at nå 35 ligamål og er højt på ønskelisten hos flere europæiske topklubber – heriblandt Bayern München. Er der en bedre måde at vise sig selv frem, end ved at præstere godt mod et af verdens absolut bedste hold lige nu?
Havertz skal dog kæmpe om opmærksomheden mod Robert Lewandowski, der er i fremragende målform for tiden. Hele 29 basser er det blevet til indtil videre ligaen for den polske skarpskytter.
 

888sport odds boost leverkusen bayern muenchen
© 888sport

 
Siden 2006 har de to mandskaver stået over for hinanden 31 gange. Bayern München har indkasseret 19 sejre i den periode, mens Leverkusen har nydt sejre ved seks lejligheder. De bayerske giganter har set ustoppelige ud i de seneste uger og vil helt sikkert kun være tilfreds med en sejr lørdag.
 

888SPORT: ODDS BOOST BAYER LEVERKUSEN – BAYERN MÜNCHEN

 

Sådan får du boostet odds på begge hold


Oddsboost fra 888Sport fungerer som et alternativ til den almindelige 888Sport velkomstbonus, og sikrer dig altså forhøjet odds på begge hold. Hvis du spiller sølle 50 kr. kan du sikre en gevinst på 1000 kr., hvis Leverkusen går hen og vinder, og 400 kr., hvis Bayern München trækker det længste strå. Oddset på Leverkusen er boostet fra 5.30 til hele 20! Oddset på Bayern München er boostet fra 1.52 til 8.00.
 
Denne odds bonus fra 888sport gælder helt ekslusivt kun for nye spillere hos 888sport, der indbetaler minimum 70 kr. første gang, og gælder kun på væddemål mellem 10 og 50 kr.
 
Hvis dit bet går hjem, så booster 888Sport dit odds og sætter gevinsten ind på din spillekonto indenfor 72 timer. For at udbetale gevinsten, skal den spille igennem 6 gange til minimum odds 1.50 indenfor 60 dage.
 

Sign-up her!

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
550 kr. risikofrit på Esbjerg-AaB – Sådan får du det
næste artikel
Superligaen: Her får du de bedste odds på afgørelsens time