nyheder

Betfair tilbud: Få forhøjede odds på ugens store kampe

Der er i denne uge adskillige spændende fodboldkampe på programmet – både i Danmark og på den internationale scene. Danske fodboldfans kan fornøje sig med fodboldlækkerier fra blandt andet den danske pokalturnering, Premier League og spanske La Primera Division. Hos Betfair gør de deres for, at det bliver en endnu mere spændende oplevelse at følge ugens kampe. Dette gør de med deres flotte odds boost kampagne på flere af ugens kampe.
 

Få ekstra høje odds på Sønderjyske-AGF hos Betfair


© Betfair

 
Fodboldforåret er i fuld gang og der er hver eneste uge rigeligt med gode kampe at glæde sig til. Både herhjemme og i udlandet står de største stjerner på spring for at levere netop dén præstation, som kan gøre den helt store forskelig for deres klub. Hos bookmakeren Betfair fejrer de lige nu foråret med en flot kampagne hvor du som ny kunde kan få forhøjede odds på flere af denne uges kampe – både danske og udenlandske kampe er på programmet.
 
Tilbuddet på tirsdagsopgøret i den danske pokalturnering er bare én af de kampe du kan få forhøjede odds på hos bookmakeren Betfair. Hvis Sønderjyske vinder vil dine odds blive forhøjet til odds 6,0 mens en sejr til den Århusianske traditionsklub vil udløse flotte odds 8,0. Du kan yderligere som ny kunde få kraftigt forhøjede odds på følgende kampe:
 

Onsdag den 2. marts 2016

  • Liverpool Vs Manchester City
  • Manchester United Vs Watford
  • Levante Vs Real Madrid

Velkomstbonus hos Betfair

For at få de forhøjede odds skal du oprette dig som kunde hos Betfair og foretage en indbetaling. Udover ovennævnte kampagne kan du også i forbindelse med din første indbetaling modtage en flot Betfair velkomstbonus på helt op til 1000 kr – så det kan hurtigt blive en dejlig oplevelse, at spille hos Betfair!

Om forfatteren

forrige artikel
TILBUD: Få dobbelt op på Superliga gevinst hos Betfair
næste artikel
Betsafe tilbud: Spil 200 kr. risikofrit på Liverpool-Manchester City